Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.406
- 49.320
- 3.018
İcardi ve Wanda Nara Türkiye'ye gelmediler. Net bilgi limandan giriş yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi ve Wanda Nara Türkiye'ye gelmediler. Net bilgi limandan giriş yok.
Berk Gol tier list -93929 olmasini rica ediyorumİcardi ve Wanda Nara Türkiye'ye gelmediler. Net bilgi limandan giriş yok.
böyle büyük gsli görmedim ömrümdeÇocuklar sağlam GALATASARAYLI. Haliyle geçmişte olmasa da haber çıktı çıkalı şu ana kadar bakmışlardır. bu adamlar kesinleşmemiş biletleri bile açıklayan adamlar. Rezarvasyonları bile söylüyorlar
Aydınlattığınız için teşekkürler. Gazeteciyim diye geçinen la.uklara inanmaktansa sizlere, sco1905 gibi arkadaşlara inanmak daha garanti. Bu arada sco özel uçak bilgisi de geçmişti mertensle torreiranın. Farklı bir kaynağı olabilirHavayolu ile ancak özel uçakla geldilerse bilemem. Tarifeli de yoklar.
Büyüyünce görürsünböyle büyük gsli görmedim ömrümde
Tamamda nerden bilecen bakip bakmadigina? Sadece varsayim uzeri yorum yapiyorsun.. Yoksa bende biliyorum Scofield'i o ayri konu.Çocuklar sağlam GALATASARAYLI. Haliyle geçmişte olmasa da haber çıktı çıkalı şu ana kadar bakmışlardır. bu adamlar kesinleşmemiş biletleri bile açıklayan adamlar. Rezarvasyonları bile söylüyorlar
Golcü, net olmalı. Gerisini idare edersin. Bak elinde 4 m dolara aldığın gelecek vaat eden golcü, Fransa'da sürünüyor. Daha ne diyeyim.para edecek 3 oyuncu var
net oyuncu sayısı ise 8-9
kaldı ki nelsson mu daha ney sefer mi mertens mi tartışılır
dubois torreira pva oliveira miçö sefer mertens filan daha kaç tane net adam alalım
Elinde gelecek vaat ediyor diye 4 m verip aldığın ve Fransa'da sürünen Muhammed varken, alacağın golcü net olmalı.Her devasinda Morutan Cicaldau örnegi veriyoruz ama Nelson Marcao örneginide görmek lazim, bunlarda genc sonucta. Marcao gitti para birakti. Nelson da gidecek bu sene veya gelecek sene iyi paraya. Yalnisi Morutan'da veya Cicauldau'da aramamak lazim, getirenlerde hata vardi. Tutar veya tutmaz orasi ayri. Cicaldau net yetersiz ama Morutsan'dan ben biraz ümitliyim, kiralikta gitti simdi. Umarim Yunus gibi geri döner.
Kimmis o 3 oyuncupara edecek 3 oyuncu var
net oyuncu sayısı ise 8-9
kaldı ki nelsson mu daha ney sefer mi mertens mi tartışılır
dubois torreira pva oliveira miçö sefer mertens filan daha kaç tane net adam alalım