- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
bomboş bir comment daha. herif bragantino izleyenlere işsiz dedim diye uber aktif hayatım olduğunu düşünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bomboş bir comment daha. herif bragantino izleyenlere işsiz dedim diye uber aktif hayatım olduğunu düşünüyor.
Emre Akbaba var yaBizim playmaker skor katkısı yuksek ofansif orta saha nerede kaldi?
En iyisi ben engelleyeyim seni zaten canım sıkkın kötü sözler etmek gibi aciz bir davranışta bulunmak istemiyorumbomboş bir comment daha. herif bragantino izleyenlere işsiz dedim diye uber aktif hayatım olduğunu düşünüyor.
ya hala laflara bak kardşeim dünya senin prototipinden oluşmuş ve senin hayat düzenine uymayanların defolu sayıldığı bir yer degil. git biraz insan çeşitliliği dağarcığını geliştir bence.
aynen pluton gezegeninde red bull'un yatırım yaptığı bir takımı pluotonlular bile izlemez
mertens 11 başlamayacaksa, bütün topları torreiranın kullanması şartıyla, torreira - berkan yapıp önlerine oliveyrayı atmak daha mantıklı geliyor.Yazık oldu
Lucas - Sergio almalı o vakitEkli dosyayı görüntüle 174245
Aslm wanda geldiSlm
İcardi ve belotti geldiler mi
katılmıyorum ahbab. burası bir taraftar forumu bu insanlar bir oyuncuyu yorumlarken onu sürekli takip etmesi gerekmez çünkü bu aşamaya geçince profesyonel bir iş oluyor artık. Senin mantıkla 1–2 scout bulalım onlar yazsın biz okuyalım. Süreki izleyen adamda yanılabilir öyle olmasa scoutların her bulduğu oyuncunun süper çıkması lazım.Saçmalık falan değil gayet makul. O verilerle anlayamayacağın bir sürü dinamik var. Bahsettiğin yöntemlerle bir fikre varabilirsin ama düzenli izleyerek edineceğin fikir kadar isabetli olması mümkün değil. İzlemeyen , bilmeyen fikir beyan etmesin bunu anlamak çok zor değil ,bu hemen hemen her konu için geçerli.
Haklısın ancak ülke profiline bakınca senin o dediğin verileri bile izlemeyen okumayan ve bunları yapmadan bir ton yorum yapan insan ile dolu olduğu için her türlü maç izlemesine kalıyor çünkü en basiti o.Şu oyuncuyu izledin mi muhabbeti de iyice saçmalık olmaya başladı.
Sene olmuş 2022 her yer veri,istatistik dolu illa 90 dk maçını mı izleyecek millet her oyuncunun. Wyscout'u filan var bu işin daha profesyonel. Bu işi profesyonel yapmaya çalışan insanların yazdığı yazılar var, çektiği videolar var. Dünya hız olmuş millet istiyor ki oyuncu yorumlamak için oturup adamın 90 dk maçlarını izleyecez.
Taş taşAslm wanda geldi
yeter artık raporWanda Nara‘nin gögüsleri hakkinda uygunsuz bir yorum yapmayacagim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi