Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bomboş bir comment daha. herif bragantino izleyenlere işsiz dedim diye uber aktif hayatım olduğunu düşünüyor.
1660855516309.webp

ya hala laflara bak kardşeim dünya senin prototipinden oluşmuş ve senin hayat düzenine uymayanların defolu sayıldığı bir yer degil. git biraz insan çeşitliliği dağarcığını geliştir bence.

aynen pluton gezegeninde red bull'un yatırım yaptığı bir takımı pluotonlular bile izlemez

Bu ne lan

Dubois, Midstjö sıradaki sakatlanacak transfer kim acaba… Gelen adama bir haller oluyor antrenmanda bu kadar sakatlık oyuncudan kaynaklı olamaz artık.

Tam kadro bir maça çıkamadan ligi bitirecez böyle giderse…

Saçmalık falan değil gayet makul. O verilerle anlayamayacağın bir sürü dinamik var. Bahsettiğin yöntemlerle bir fikre varabilirsin ama düzenli izleyerek edineceğin fikir kadar isabetli olması mümkün değil. İzlemeyen , bilmeyen fikir beyan etmesin bunu anlamak çok zor değil ,bu hemen hemen her konu için geçerli.
katılmıyorum ahbab. burası bir taraftar forumu bu insanlar bir oyuncuyu yorumlarken onu sürekli takip etmesi gerekmez çünkü bu aşamaya geçince profesyonel bir iş oluyor artık. Senin mantıkla 1–2 scout bulalım onlar yazsın biz okuyalım. Süreki izleyen adamda yanılabilir öyle olmasa scoutların her bulduğu oyuncunun süper çıkması lazım.

Şu oyuncuyu izledin mi muhabbeti de iyice saçmalık olmaya başladı.

Sene olmuş 2022 her yer veri,istatistik dolu illa 90 dk maçını mı izleyecek millet her oyuncunun. Wyscout'u filan var bu işin daha profesyonel. Bu işi profesyonel yapmaya çalışan insanların yazdığı yazılar var, çektiği videolar var. Dünya hız olmuş millet istiyor ki oyuncu yorumlamak için oturup adamın 90 dk maçlarını izleyecez.
Haklısın ancak ülke profiline bakınca senin o dediğin verileri bile izlemeyen okumayan ve bunları yapmadan bir ton yorum yapan insan ile dolu olduğu için her türlü maç izlemesine kalıyor çünkü en basiti o.

Wanda Nara‘nin gögüsleri hakkinda uygunsuz bir yorum yapmayacagim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt