Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılmıyorum ahbab. burası bir taraftar forumu bu insanlar bir oyuncuyu yorumlarken onu sürekli takip etmesi gerekmez çünkü bu aşamaya geçince profesyonel bir iş oluyor artık. Senin mantıkla 1–2 scout bulalım onlar yazsın biz okuyalım. Süreki izleyen adamda yanılabilir öyle olmasa scoutların her bulduğu oyuncunun süper çıkması lazım.
İzlediğin futbolcuları konuşursun , yetmiyor mu ? Zaten transfer dönemi dediğin totalde 3 ay , kalan dönemlerde ağırlıklı olarak kendi takımımızı ve ligi yorumluyoruz. Ben yıllarca düzenli Bundesliga izledim 06-14 arası profesyonel falan da değildim. En azından 3-4 90 dk gerekir bir futbolcuyu anlayabilmek için , dolayısıyla zaten prof seviyede bir takip talep etmiyor kimse. Her adı geçen futbolcuyu çok iyi biliyormuş gibi yapıp of bu süper üf şu bizi uçurur diyen tipleri mi ciddiye alacağız ?

Şu oyuncuyu izledin mi muhabbeti de iyice saçmalık olmaya başladı.

Sene olmuş 2022 her yer veri,istatistik dolu illa 90 dk maçını mı izleyecek millet her oyuncunun. Wyscout'u filan var bu işin daha profesyonel. Bu işi profesyonel yapmaya çalışan insanların yazdığı yazılar var, çektiği videolar var. Dünya hız olmuş millet istiyor ki oyuncu yorumlamak için oturup adamın 90 dk maçlarını izleyecez.

90 dk izlemek de yetmiyor ki burada belhanda 90 dk değil 90 maça çıkmıştır taraftarın yarısı iyi yarısı kötü dedi..

traore, ibbspor ile anlaştığına dair haberler düşmüştü 1-2 hafta önce

Muslera
Leo Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Yunus Transfer Mertens
Seferovic

Bizim acilen kreatif bir 10 transfer etmemiz gerekiyor

heh şöyle traore aradığımız hızlı adam bırakın belotti icardi falan alın bu adamı

Erden Timur Wanda Nara ile bugün İstanbul’da görüşmüş ve Icardi’nin 9 M Euro olan maaşının 2.9 milyon Euro’sunu ödeyebiliriz demiş ( Haluk Yürekli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt