Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her mevkiye adam bakıyoruz anlaşılan.. sakatlıklar can sıktı.. alıyoruz alıyoruz bitmiyor .

toure çöp gibi herif 25 yaşında golü yok

asist sayısıda düşük baya

IRZ DÜŞMANI İCARDİ'Yİ ALANA KADAR YAPILACAK TRANSFER BELLİ
talisca.webp

Bugünün son haberleri stoper Luis Ortiz , sol bek Ballo Toure, sağ kanat Bertrand Traore ve santrafor Shamar Nicholson.
4 mevkiye Eylül’e kadar daha çok isim duyacağız herhalde

Eren Elmalı Kasımpaşa da iken de alınsın dedik. Yani tabii bizim dediğimiz ile olacak değil ama talip olunsa herhalde Trabzon’a gitmezdi. Kesinlikle almalıydık. Yerli konusunda da sıkıntı olmazdı.

h.yürekli ve gökhan dinç griliş transfer haberine kadar here we go fabrizio gibiyken daha sonra ajans1905 gibi yayın yapmak için yapar oldular

Aldigim bir haberi paylasiyorum. Galatasaray Harit meselesi tekrar masada diye haber aldim az önce. 5 Millyon bonservis, 2,5 da Maas teklifimiz gecerliligini koruyormus. Marseille Sanchezi almasiyla birlikte Haritde masadan kalkti.

Yarin medya tekrar Harit diye baslarsa sasirmayin. 8, 10 ve kanat oynayabildigi icin zaten o pozisyonda favorilerden biri.

Aldigim bir haberi paylasiyorum. Galatasaray Harit meselesi tekrar masada diye haber aldim az önce. 5 Millyon bonservis, 2,5 da Maas teklifimiz gecerliligini koruyormus. Marseille Sanchezi almasiyla birlikte Haritde masadan kalkti.

Yarin medya tekrar Harit diye baslarsa sasirmayin. 8, 10 ve kanat oynayabildigi icin zaten o pozisyonda favorilerden biri.
Yanlış anlamazsaniz kaynak sormak isterim çünkü 2011 yılından beri üye olup 78 mesajınızın olması ilginç geldi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt