Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.941
- 14.869
- 2.623
Harit gibi teknik 10 ve kanat oynayan bir oyuncu takıma çeşitlilik getirir. Bu tip bir oyuncumuz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Estagfirullah. Gecenlerdede söylediydim. Ben duyumcu felan degilim. Sadece Almanyada tanidigim bazi önemli bu islerle icli disli olan yakin tanidiklarim var. Yani Almanya piyasasinda olup bitenlerden zaman zaman önceden bilgi sahibi oluyorum.Yanlış anlamazsaniz kaynak sormak isterim çünkü 2011 yılından beri üye olup 78 mesajınızın olması ilginç geldi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emin miyiz kesin bilgimiOzaman Bende paylasabilirim artik
Traore ile ilgileniyoruz
Çok teşekkürler bilgilendirme için Alparslan BeyEstagfirullah. Gecenlerdede söylediydim. Ben duyumcu felan degilim. Sadece Almanyada tanidigim bazi önemli bu islerle icli disli olan yakin tanidiklarim var. Yani Almanya piyasasinda olup bitenlerden zaman zaman önceden bilgi sahibi oluyorum.
Bu son zamanlarda özel hayatimda gelisen bir durum. Yoksa öyle ben transfer duyumcusuyum diye felan ortalikta gezme niyetinde degilim
Tabi simdi mutlaka alternativli gidiyoruzdur. Traore diyen bizim Kolpa Kemal var simdi gördüm. Olabilir. Yani oyuncularin siralamada hangi pozisyonda oldugunu ben bilmem. Kim kimin alternativi felan. Ama demek ki dört koldan saldiriyoruz.
Kazimcanyerli sol bek varmı
https://www.transfermarkt.com.tr/emerson/profil/spieler/181778 chelsea da 3 sol bek durumuna düşen emerson nasıl @Burkay Altındall
Okan Hoca diyor ki nekadar cok Santrafor, okadar çok GOLOkan hoca giderek tercihleri ile moral bozukluğu yaratıyor bende. Biz kaleye gidemiyoruz ama hoca kale önünde gol atacak kaliteli adam arıyor.
Seferovici begenmem ama biz 2 mactır ona top götüremedik ki. İcardi gelse ne olacak. Şu takıma inceci eleman eksiğini ne zaman anlayacağız
çözeriz talibi yok gibiçok iyi olurdu da bize bırakmazlar emersonu, gözümüz sol bek görürdü
çözeriz talibi yok gibi