Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldigim bir haberi paylasiyorum. Galatasaray Harit meselesi tekrar masada diye haber aldim az önce. 5 Millyon bonservis, 2,5 da Maas teklifimiz gecerliligini koruyormus. Marseille Sanchezi almasiyla birlikte Haritde masadan kalkti.

Yarin medya tekrar Harit diye baslarsa sasirmayin. 8, 10 ve kanat oynayabildigi icin zaten o pozisyonda favorilerden biri.
Baştan beri söylüyorum bu çocuk gelmeli getirilmeli herkez diyor mental sorunlu bu adamı mentali sorunlu olmasa 20 den aşağı alamazsın kaldıki
Bizim ligde mental sorunlu topçular tutuyor Belhanda balotelli melo Babel bakıldığında hep kafadan kırık adamlar ama bi şekilde katkı verdiler hep o yüzden direk gelmeli tam lazım olan adam

4-2-3-1

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Bertrand Harit Yunus
Mertens

Çok hareketli hücum hattı kurmuş oluruz ikinci kadromda bu olur

Okan
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira
Mitsö Oliveira
Bertrand Mertens Harith

Buda ön taraf full yabancı rakibin belini kırar bu ön taraf

Giresun maçını hakeme bağlarsak sezonu kaybederiz.Maç boyu 2 yarım pozisyon dışında bi şey göremedik.Bence antalya maçında da kazanacak topu oynamadık 2 maç toplamında oyun olarak 2 puanlık oynadık şu an 3 puanımız var.Artık Okan hocanın bi şeyler göstermesi lazım.

Faeew5wWYAQv71j
Iyi bu sefer vinlatmamamiş

Baştan beri söylüyorum bu çocuk gelmeli getirilmeli herkez diyor mental sorunlu bu adamı mentali sorunlu olmasa 20 den aşağı alamazsın kaldıki
Bizim ligde mental sorunlu topçular tutuyor Belhanda balotelli melo Babel bakıldığında hep kafadan kırık adamlar ama bi şekilde katkı verdiler hep o yüzden direk gelmeli tam lazım olan adam
Düngece Müniri gördükten sonra Harit gelsin isterim, Munirin yaptıklarını rahat rahat yapar heralde.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt