Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.590
- 5.003
- 1.343
İyi geceler iyi sabahlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baştan beri söylüyorum bu çocuk gelmeli getirilmeli herkez diyor mental sorunlu bu adamı mentali sorunlu olmasa 20 den aşağı alamazsın kaldıkiAldigim bir haberi paylasiyorum. Galatasaray Harit meselesi tekrar masada diye haber aldim az önce. 5 Millyon bonservis, 2,5 da Maas teklifimiz gecerliligini koruyormus. Marseille Sanchezi almasiyla birlikte Haritde masadan kalkti.
Yarin medya tekrar Harit diye baslarsa sasirmayin. 8, 10 ve kanat oynayabildigi icin zaten o pozisyonda favorilerden biri.
Öyle olacak abi günaydınGünaydın değerli kardeşlerim.
Galatasaray'ımızın toparlanacağı ve bizi tekrar motive edeceği bir gün olsun.
İnşallah. Şu bulut bi dağılsın bugün.Öyle olacak abi günaydın
Abi zaten iyiyiz şanssız ve hakemin mahvettiği bir maç oldu bu gün farklı skor bekliyorum ben 2-3İnşallah. Şu bulut bi dağılsın bugün.
kanka üstüne yazmasan ben bunu Abdülkerim sanırdım. Teşekkür ederim ayrıntı içinIRZ DÜŞMANI İCARDİ'Yİ ALANA KADAR YAPILACAK TRANSFER BELLİ
Ekli dosyayı görüntüle 174256
Yapmayın şunu abwAbi zaten iyiyiz şanssız ve hakemin mahvettiği bir maç oldu bu gün farklı skor bekliyorum ben 2-3
Profili iyi duruyor ama kariyeri leş
Iyi bu sefer vinlatmamamiş
Düngece Müniri gördükten sonra Harit gelsin isterim, Munirin yaptıklarını rahat rahat yapar heralde.Baştan beri söylüyorum bu çocuk gelmeli getirilmeli herkez diyor mental sorunlu bu adamı mentali sorunlu olmasa 20 den aşağı alamazsın kaldıki
Bizim ligde mental sorunlu topçular tutuyor Belhanda balotelli melo Babel bakıldığında hep kafadan kırık adamlar ama bi şekilde katkı verdiler hep o yüzden direk gelmeli tam lazım olan adam