Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yabancı sınırında dubua alıp kontejan tüketmek kesinlikle hataydı omara yol verip
boey ve bir türk alıp orayı türk yapmak lazımdı.
Abdülkerimde varken sol beke bile türk bulmak lazımdı
kerem ve yunus ikilisi gerçekten yetenekli gelecek vaad eden oyuncular olabilir ama şu an için
kapalı savunmaları açmakta maalesef yetersizler seferoviçte kötü oynayınca olivieranın ayağına bakıyoruz.
acil kanat forvet ve 10 numara almak lazım.

Gurbetçi türk oyunculara malesef alıp hiç şans vermiyoruz.Ondan sonra berkan kutlu'ya gidip 4 milyon veriyoruz.Türk oyuncu transferinde çok zayıfız.Aldığımız oyuncularda hep yanlış tercih oluyor.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum. Mesela yerli forvete ihtiyacımız olan dönemde Tiago Çukur'u biz almalıydık. En azından denerdik.
Veya geçen sene Beşiktaş'ta oynayan Can Bozdoğan'ı da yine orta saha rotasyonumuzda pekala bulundurabilirdik. Kiralık + opsiyon seçeneği ile birlikte. Taylan'dan da çıkardık böylece.
Zira Trabzonspor'lu Berat garip bir takıma gitti 2 milyon euro bonservis ile. Yine bizim orta saha rotasyonumuz için daha Gençlerbirliği'nden beri istediğim biriydi.

Katılıyorum. Mesela yerli forvete ihtiyacımız olan dönemde Tiago Çukur'u biz almalıydık. En azından denerdik.
Veya geçen sene Beşiktaş'ta oynayan Can Bozdoğan'ı da yine orta saha rotasyonumuzda pekala bulundurabilirdik. Kiralık + opsiyon seçeneği ile birlikte. Taylan'dan da çıkardık böylece.
Zira Trabzonspor'lu Berat garip bir takıma gitti 2 milyon euro bonservis ile. Yine bizim orta saha rotasyonumuz için daha Gençlerbirliği'nden beri istediğim biriydi.
Biz gurbetçilerin öncelikle Anadolu kulüplerince denendikten sonra kadromuza katmayı tercih eder olduk ... Emre Akbaba, Berkan Kutlu vb. oyuncular... Örneğin gündemde olan Umut Bozok senelerdir gözümüzün önünde duran adama talip olmadık Kasımpaşada oynayınca Umut aklımıza geldi ...

Edit
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Biz gurbetçilerin öncelikle Anadolu kulüplerince denendikten sonra kadromuza katmayı tercih eder olduk ... Emre Akbaba, Berkan Kutlu vb. oyuncular... Örneğin gündemde olan Umut Bozok senelerdir gözümüzün önünde duran adama talip olmadık Kasımpaşada oynayınca Umut aklımıza geldi ...
Aslında rezerv lig varken oraya atmak lazım 4-5 gurbetçi

Okan hocayı yemeye hazır bi tayfa oluştu, hazırlık döneminden bu yana 2 sakat verdik sadece, Giresun maçı diyenlere bi nevi hak verebilirim ama sakat verdik diye de eleştirmek biraz insafsızlık değil mi?

Bu takima pozitifizm lazim

Bizde olmayan Pozitif seyler

Guvenecegin td
Altyapidan cikmis ilk 11 topcusu
Takimda 1 tane is yapan korku salan yildiz
2 3 tane eboue donk vari arkadas canlisi topcular
Ucan bir tane kanat

Aslında rezerv lig varken oraya atmak lazım 4-5 gurbetçi
Abi Adam atiyorum Almanya 3. Ligini birakip neden rezerv liginde oynasin ki? Almanya da Bundesliga kapisi 3. ligde açiliyor zaten. Daha düsük liglerden bulmalisin ki Almanlarin scout sistemi oyunculari genç takimlarda Prof sözlesme imzalamadan buluyor zaten. Bu isler öyle kolay degil maalesef

Ulan ne Giresun maçıymış arkadaş

Çoğunluk öldük bittik modunda

Demek ki 1996'da bu düşünce olsaydı

4-1 kaybettiğimiz fb maçı sonrası Terim'in ipini çekerdi

Birileri hocayı harcar hemen

Birileri futbolcuları gömer

Sonra yok efendim başarı gelmiyor

Bir durun artık ya

Traore ismine inanılmaz sevindim umarım olur yıllardır hayranım bu çocuğa tastamam aradığımız adam zenci atlet skorer kanat forvet beyni olan zenci kanatlardan torreira kadar heyecan uyandirdi

Beyni yok gibi bir izlenim uyandırdı bende

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt