Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens yıldız futbolcu transferi olarak geldi. artık onun üzerine adam alınmamalı. maaşıyla performansı dengeli olacak oyuncular almalıyız.

şampiyon olduğumuz dönemleri geçmişten beri hatırlayın her zaman zımba gibi bir santrforla şampiyon olduk. aklımın net erdiği 92 93 şampiyonluğunda gütschow vardı mesela. 2-3 sene önce avrupada gol kralı olduktan sonra alınmıştı daha çocuk aklımla hatırlarım. çok oynayamadı ama oynadığı maçlarda zımbaydı. sonraki şampiyonlukta kubilay zımbaydı. uçanı kaçanı affetmezdi. hakan yetişti sonra. daha da devamı geldi sonradan yabancı vs.

demem o ki zımba gibi santrforun olmadığı taktirde şampiyon olamazsın. diyecekler ki jardel geldi de ne oldu, o sene de aslında biz şampiyon olduk. ancak günün birinde ligin son maçında yani samsun fb maçında oynayan isimler itiraf ederlerse nasıl bir şike döndüğünü, soyunma odalarına gelen çantalardan bahsettiğini söylerlerse her şey kamuoyu nezdinde daha da ortaya çıkmış olacak. bu başka bir konu ama özüne dönecek olursak bize zımba bi santrfor lazım. o da belottidir seferoviç değil.

Belottiye 2 senelik sözlesme vermek bile biraz riskli. Adam uyum saglayamadim, ülkemi özlüyorum deyip gelecek sene kacmayi isteme riski var. Sonra ayni seviyede teklif bulamaz diye, bana maasimin bir kismini verinde gidiyim der belki.

Bernand Traore
Cengiz Ünder
Nwakame

Bu 3 lüye ben fitim,tesekkürler yönetime☺

3milyon imza parası+3m euro yıllıktan 3 senelik anlaşma gayet makul Belotti için.Geçen sene bonservisiyle almaya kalksan 20den aşağı alamazdın böyle düşünmek lazım.

Gollü maç görmek istiyorum artık gol yiyeceksek de 4-5 atalım kısır maçlarımızdan zevksiz oyunlarımızdan bıktık

Hayır belirlendi 40 milyon Euro gibi baraj konuldu maaş + bonservislerle
Maas ile bonservis beraber olmaz ki, mantikli gelmedi bana biri baska digeri baska. Eger bonservis de icindeyse zaten bonservisli oyuncu alamayiz. Millet bosuna X gence 10 milyon euro bonservis versin diyor o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt