Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama unutma, o sekilde birine satarsin, maasi kabul edilecek seviyede diye, direkt 4 milyon net verirsen elden cikarmak bir okadar zor olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu herifi alip iki sene oynatip baya kar ederek Italya'ya yollayabiliriz. Gerekirse kalan imza parasi da verilir ama talep edecegini bile sanmiyorum. Zaten Italya disinda bir yere de satamayiz

Genel olarak 28 yasinda topcu alirken satmayi dusunerek almazsin. Performansi zirvedeyken faydalanmak icin alirsin

full

Soyle dusunun 28 yasindaki Belotti 6m bonservis 2.5m maasla nasil transfer olurdu? Yillik 1.5m imza parasi 2.5m maas ayni kapiya cikiyor. Bu paralar bu adama verilir. Yalniz Nice istedigi hicbir santrforu alamadi Roma parayi denklestiremese bile o tehlike ortadan kalkmis degil maalesef

Neye göre verilir miş

Yıllık maaşı daha az ise daha çabuk satılabilir. Yoksa kimse onun için bir kaç sene sonra 4m ödemez, kendimizi kandırmayalım

Neye göre verilir miş

Yıllık maaşı daha az ise daha çabuk satılabilir. Yoksa kimse onun için bir kaç sene sonra 4m ödemez, kendimizi kandırmayalım
Satmak icin 28 yasindaki topcu alinmaz. Cok nadir ornekler disinda tarihte 28 yasinda topcu alip kar ederek satan yoktur

Verecegi performansa gore verilir

+ortada feghouli örneği var. çılgın maaş ödedik bir kaç sezon sonra bir yerimize patladı. Yoh abi mantıklı kararlar almak lazım

Ulan bu Bertrand Traore baya iyi olurdu ha. Gerci sol degil sag kanat ben sol isterdim ama olsun baya iyi olurdu. Kiralik mi satilik mi, kiraliksa uzulmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt