Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
savaşmayan oyuncuyu bize mi layık gordunTudors iletişim konusunda destek alırsa cok iyi bi seviyeye gelebilir. Savasmayan oyuncu istemiyor anlaşılan
Cengo gelsin bize. Bizdekilerin alayı uyuşuk arada kaynar.
Çay söyleyeyim mi teklifi geldi miberberde sıra bekliyorum. en az bir saatim var. bu bir saatte nöbet akarsa memnun olurum.
Yeneceğiz hiç merak etme. Sen kalbini ferah tut yigidimBugün galibiyet şart. Yoksa buranın negatifliğinden beyin kanaması geçireceğim.
Bu takası Gerson-Malinovski şeklinde yapmalarını beklerdim eğer illa olacaksa. Ellerinde kenar sayısı az, Sanchez de gelmese neredeyse sadece Cengiz vardı. Merkez bolluğu var biraz, acaba kenarsız bir oyun mu planlıyormarsilya cidden bu takası başarırsa baya iyi iş yapmış olur bence. kaybeden atalanta olur
Seni Niye Cnn turk diye okuyorum la benÇay söyleyeyim mi teklifi geldi mi![]()
Bu fikri savunanları ıslatıp ıslatıp dövmek Lzim. Tez zamanda da takım tutmayı bırakmalarıni ortama olumsuzluk pompalamamasini da kendilerine tavsiye ederim. Gidin ötede birbirinizi torpuleyin aga.Akşam olası bir olumsuz sonuçta transfere gerek kalmaz gibi
kahve iciyorum. kendi berberim degil rezervasyonsuz geldim. hic sevmem berberde sıra beklemeyi.Çay söyleyeyim mi teklifi geldi mi![]()
o tek numarayı keşke öyle ucuza alabilsen işte. hiç de küçümsenecek bir özellik değil. şut/gol oranı çok yüksek cengizin. anadolu maçlarının kilidi cengiz gibi ceza sahası dışından gol bulan topçular. talisca da çok oyun aklı olan, mücadele eden bir oyuncu değildi ama onda da bu özellik vardı ve gördük etkisini. sneijderden sonra bizim hiç şut tehdidi olan bir oyuncumuz olmadı.Cengiz'in tek numarası topu soluna çekip şut çekmek çin malı Robben olmayı bırakıp oyun repertuarını geliştirmesi lazım.
Antony icin United’den gelen 80 milyon milyon euro’luk teklif kabul edilirse etti 200 milyon euro. Vay babayin.
Seni Niye Cnn turk diye okuyorum la ben
Antony icin United’den gelen 80 milyon euro’luk teklif kabul edilirse etti 200 milyon euro. Vay babayin.