Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berberde sıra bekliyorum. en az bir saatim var. bu bir saatte nöbet akarsa memnun olurum.

marsilya cidden bu takası başarırsa baya iyi iş yapmış olur bence. kaybeden atalanta olur
Bu takası Gerson-Malinovski şeklinde yapmalarını beklerdim eğer illa olacaksa. Ellerinde kenar sayısı az, Sanchez de gelmese neredeyse sadece Cengiz vardı. Merkez bolluğu var biraz, acaba kenarsız bir oyun mu planlıyor

bu sene boksorlerden gidiyoruz.
dubois, evander, ortiz hepsi agır sıklet boksoru.
demek ki anthony veya deontay diye birini alacagız.

Akşam olası bir olumsuz sonuçta transfere gerek kalmaz gibi
Bu fikri savunanları ıslatıp ıslatıp dövmek Lzim. Tez zamanda da takım tutmayı bırakmalarıni ortama olumsuzluk pompalamamasini da kendilerine tavsiye ederim. Gidin ötede birbirinizi torpuleyin aga.

Not. Sana değil böyle düşünenlere soylemim

GscimbomMobile

Cengiz'in tek numarası topu soluna çekip şut çekmek çin malı Robben olmayı bırakıp oyun repertuarını geliştirmesi lazım.
o tek numarayı keşke öyle ucuza alabilsen işte. hiç de küçümsenecek bir özellik değil. şut/gol oranı çok yüksek cengizin. anadolu maçlarının kilidi cengiz gibi ceza sahası dışından gol bulan topçular. talisca da çok oyun aklı olan, mücadele eden bir oyuncu değildi ama onda da bu özellik vardı ve gördük etkisini. sneijderden sonra bizim hiç şut tehdidi olan bir oyuncumuz olmadı.

Negatif yorumlara karşı ben

1660915822644.webp

Takımın on numara kanat forvet ve stopere ihtiyacı var 21 yaş altı yabancı kontenjanıyla transfer yapılacak deniyor ama nöbette 10 dkda bir mesaj var hayırdır bu ne durgunluk? Yoksa nelssonu satıp gelecek paraya mı güvenerek bu görüşmeler yapılmıştı

Bizim bu transfer nöbetininde, bizim takım hariç, başka her takımın transferleri takip ediliyor maşşallah.Marsilyasından, Romasına, Atalantasından, Ajax ına, Başakşehirinden, Ads sine,kuş familyası da dahil ne ararsan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt