- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
mugur miz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam yürüyerek çalım atıyor ve ortalarıda çok iyi bencilde değil daha ne olsunYaşına bakıcak durumda değiliz eğer daha iyisi alınamıyosa kesinlikle gelsin her türlü iş yapar özellikle kapanan takımlara karşı
evander çok lüks kalır ya. harit gibi kanat özelliği olsa ya da driplingçi bir herif olsa alınsın isterdimevander ve mertensi dönüşümlü öyle kullanabilir miyiz acaba?
En hatalı transfer o oldu bence de alınmalıydı reis.Geçen hafta da rahat bi 3 puan alabilirdik Onyekuruyla yavOnyekuru olsaydı 1 gol 1 asist yapardı
Radyogol'e sinirlendim renkdaş.ne bilem adnan![]()
Sefer düzelecekluyindama, omar, cica, aanholt ve seferovic disindaki yabancilar faydali olacak gibi geliyor. aanholt toparlanmali
Anlam veremediğim bir durum takımda pasör bu kadar adam varken kaç pozisyonda arkaya kaçardı o bile rakipleri farklı oyun planlarına itip diğer oyunculara alan açıyordu çoğu kişi burayı kaçırıyor.En hatalı transfer o oldu bence de alınmalıydı.Geçen hafta da rahat bi 3 puan alabilirdik Onyekuruyla yav![]()
onu diyorum bende kereme atılan her top pinpon topu gibi geri geliyor nwakamenin en büyük özelliklerinden biride çok iyi topu saklayıp takımın hucuma yerleşmesini sağlayabilmesiadam yürüyerek çalım atıyor ve ortalarıda çok iyi bencilde değil daha ne olsun
ayrıca öne geçtiğinde ilerde topta tutar buda önemli bir takım içinonu diyorum bende kereme atılan her top pinpon topu gibi geri geliyor nwakamenin en büyük özelliklerinden biride çok iyi topu saklayıp takımın hucuma yerleşmesini sağlayabilmesi