Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eski futbolcumuzda bunu dile getirmiş
Ben gerçekten anlamıyorum abi harbiden anlamıyorum
Oyunu falan bıraktım.
ben bu olaya çok takıldım reisler bunu daha öncede sordum nedir bu işin alamet-i farikası nedir.

demek ki kampta bi cacık calısılmamıs

Anlam veremediğim bir durum takımda pasör bu kadar adam varken kaç pozisyonda arkaya kaçardı o bile rakipleri farklı oyun planlarına itip diğer oyunculara alan açıyordu çoğu kişi burayı kaçırıyor.
Her türlü faydalı bi transfer oldu Adana Demirspor adına reis.Onu alamadık bari o tarz bi oyuncu alınmalı hızlısında yoksa Kerem'in çoğu maçta ilk 11 oynadığı takım şampiyon olamaz bence..

Gol atmakta zorlanan takim sampiyon olamaz
tüm sezonun böyle geçmesi imkansız. bir zıplarsın iki zıplarsın bu sekilde. sezon başı normal görüyorum ne olursa olsun. antalya maçı iyiydi mesela. giresun maçı berbattı. bu maçın ilk yarisi en kötüsüydü. ikinci yaridaki oyunu sezon başı itibariyle makul görüyorum.

ilk yari aynı topu oynasak açılırdık.

o kadar son dklara sıkışıyoruz ki golü attıktan sonra da herkes panik ya yersek korkusuyla oynuyor. golden sonra oynamaya calıssak 2 3 olacak maçı 1-0 a kitliyoruz. buda atamamanın getirdiği özgüvensizlik. yorgunluk vs değil. tamamen skorun üstüne yatıp kazasız belasız geçme derdindeyiz. oyuncular da stresli taraftar barut zaten.

skorlar geldikce düzelir bu. temennim o yönde olması gerekende budur. o yüzden çok değerli bu puanlar.

2 beraberlik 1 maglubiyetle haftaya ts a da gidebilirdik. hiç de uzak senaryo değildi bunlar

Taylan
Berkan
Kerem
Yunus

Ciddi teklifler var, ve hepsi ayrilmak istiyormus.

Yunus'a La Galaxy ve Almanyadan resmi teklifler gelmis, Yonetim kesinlikle satmak istemiyormus.

Kerem'e 3-4 resmi teklif varmis, ama istedigimiz bonservise vermiyorlarmis. Kerem ayrilmak istiyormus, maasindan memnun degilmis.
hepsi satılmalı

Taylan
Berkan
Kerem
Yunus

Yunus'a La Galaxy ve Almanyadan resmi teklifler gelmis, Yonetim kesinlikle satmak istemiyormus.

Kerem'e 3-4 resmi teklif varmis, ama istedigimiz bonservise vermiyorlarmis. Kerem ayrilmak istiyormus, maasindan memnun degilmis.

Kaynak: Caglar Soyuncu / Tanselin kankasi
Sallıyorlar

Taylan
Berkan
Kerem
Yunus

Kaynak: Caglar Soyuncu / Tanselin kankasi
Gitmek isteyen kim varsa alayını satsınlar

Şu maçta altyapıdan Hamza oynasa hepsinden iyi iş yapardı mesela

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt