- 6 Eylül 2014
- 94.403
- 65.145
- 4.608
AbartiyorsunOnlar malsa ben bilemem bugun de gorduk rezaletti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AbartiyorsunOnlar malsa ben bilemem bugun de gorduk rezaletti
Ya böyle deyince ne oluyor hocam ciddenNelsona cash 17-18 cash veriyorlarsa hemen satalim bu cocuk hem iyi stoper degil hem de kotu oynuyor
Bsg (biri sizi gözetliyor) kısaltmasıdır, ne zamandan beri küfür sayılıyor.Raporladım bakalım adalet tecelli edecek mi?
cok iyi stoper marcaodan falan iyi kim min jaeden falanda iyiNelsona cash 17-18 cash veriyorlarsa hemen satalim bu cocuk hem iyi stoper degil hem de kotu oynuyor
Hocam aynı fikirdeyiz.ifadenizde celiski var kotu stoper olsa 18 milyon verip pesinden kosmazlardi.
Bir sey olmuyor talibi varsa satalim daha iyisini alalim diyorum.Ya böyle deyince ne oluyor hocam cidden
kavga etmeyınızHocam aynı fikirdeyiz.
Yav adam rakibi iyi kapatıyor sut atmasına engel oluyor. Iyi hamleler yapiyor Ben mi yanlış görüyorum. Sırf ayağı çok iyi değil diye sallanıyorNelsson herhalde bir şey yaptı birilerine, bu nefretin başka açıklaması olamaz.
17-18e satmak demek GS tarihinin en büyük satışı demek, kötü stoperi nasıl satıcan o rakamlara az tutarlı ol.
Sustuk sustuk bokunu çıkardınız iyice.
Nelsson herhalde bir şey yaptı birilerine, bu nefretin başka açıklaması olamaz.
17-18e satmak demek GS tarihinin en büyük satışı demek, kötü stoperi nasıl satıcan o rakamlara az tutarlı ol.
Sustuk sustuk bokunu çıkardınız iyice.
Nasıl bir torpillisin la senkavga etmeyınız
iyi forumlar yunus beyNasıl bir torpillisin la sen
Bence marcao hepsinden iyiydicok iyi stoper marcaodan falan iyi kim min jaeden falanda iyi
kel adamın aklını karıştırdı nelsona hic yakıstıramadım bu oyunu
Daha iyisini Sevilla bulamaz mı sence? Daha iyisini nasıl bulacağız?Bir sey olmuyor talibi varsa satalim daha iyisini alalim diyorum.
Ki okan hoca nelson sevilla isi olmadi dedi Saglik olsun
Bence ayağı ortalamanın üzerinde bir stoper içinYav adam rakibi iyi kapatıyor sut atmasına engel oluyor. Iyi hamleler yapiyor Ben mi yanlış görüyorum. Sırf ayağı çok iyi değil diye sallanıyor
45-55 arası iyidik.oyundaki eksikleri nasıl yorumluyorsun
zaman mı ilaç
seferovicin sözleşmesini fesih edebiliyorsak edelim yerine başka birini buluruz
seferovic-akbaba ikilisi 3 haftada 0 gol katkısı ve olumlu sinyal de vermiyor