- 3 Temmuz 2012
- 139.659
- 88.061
- 5.338
taylanla berkanı goren var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef yandıkhmm
Okan Buruk: "Mertens'le ilgili ana mevki olarak forvet arkasını düşünüyoruz. Geçen sene de orada oynadı. Tam olarak %100'ünü bulduğunda sol tarafta da yer alabilir. En verimli olduğu yer, forvet arkası olarak görünüyor."
Allah gostermesıntaylanla berkanı goren var mı
skoru rahat bulabilen, istediği oyunu sahaya yansıtabilen bir takım yapmayı basarabilirsek o bosluklar da görülür, boş kaleye goller de yapılır. bu kadar golü düşündüğümüz zamanlarda dogru tercih yapamadılar diye oyunculara kızamıyorum. o yüzden gecen haftanın keremine de kızamayız. hedef öyle yada böyle tek golü bulup maca yatmaktı.Ekli dosyayı görüntüle 174488
Ekli dosyayı görüntüle 174490
Şu iki pozisyonda Yunus ve Mertens bencillik yapmayıp pası düşünse daha da erken gelirdi maç.
bencillik sayılabilecek pozisyon değil bunlar reisEkli dosyayı görüntüle 174488
Şu iki pozisyonda Yunus ve Mertens bencillik yapmayıp pası düşünse daha da erken gelirdi maç.
yine doğru konuşmuş.hmm
Okan Buruk: "Mertens'le ilgili ana mevki olarak forvet arkasını düşünüyoruz. Geçen sene de orada oynadı. Tam olarak %100'ünü bulduğunda sol tarafta da yer alabilir. En verimli olduğu yer, forvet arkası olarak görünüyor."
Hala 10 yazanlar var ..hmm
Aynen takim oyunu yok henüz.Ekli dosyayı görüntüle 174488
Ben yazıyorum 10 lazım yoksa işimiz zorHala 10 yazanlar var ..
@Murat Ünsal hesap verben neden sürekli ban yiyorum kardeşim !!!1111!!!
@yönetim
Mertens nerde olacakBen yazıyorum 10 lazım yoksa işimiz zor
ben neden sürekli ban yiyorum kardeşim !!!1111!!!
@yönetim