Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylanla berkanı goren var mı

Ekli dosyayı görüntüle 174488

Ekli dosyayı görüntüle 174490

Şu iki pozisyonda Yunus ve Mertens bencillik yapmayıp pası düşünse daha da erken gelirdi maç.
skoru rahat bulabilen, istediği oyunu sahaya yansıtabilen bir takım yapmayı basarabilirsek o bosluklar da görülür, boş kaleye goller de yapılır. bu kadar golü düşündüğümüz zamanlarda dogru tercih yapamadılar diye oyunculara kızamıyorum. o yüzden gecen haftanın keremine de kızamayız. hedef öyle yada böyle tek golü bulup maca yatmaktı.

gereksiz sekilde oyunculara yüklenmeyi yapmamalıyız. hepsine ihtiyac var. emre akbaba ve kerem olsa bu fotodakiler neler deniliyordu suan. macta öyle olmuyor, çoğu insanın da görmediği detaylar aslında bunlar. oyunculara da görmedi diye kızmamak lazım. ben ikinci yaridaki oyuna fitim. taraftarla da baska oynarsın o oyunu. gelişerek de devam edersin. ilk yaridaki oyun kabul edilemez ilginçti unutmayacağım bu maçı.

Yıllardır Fatih Hocama kızardım 2 hızlı kanat ile oynamak varken neden Babel veya Fegh + Onyekuru veya Kerem vs kullanıyor diye, hocam haklıymış. 2 tane fırtına gibi kanadımız var ancak nafile. Aynı şey bekler için de geçerli, bek planlamamız doğru ancak PVA sahte kreatif, değişik değişik işler yapıyor. Dubois döndüğünde Boey sola evrilebilse keşke.

Acilen prime Feghouli veya prime Babel tarzı kanat lazım, bir de adam gibi sol bek. Mümkünse bir de forvet, hızlı ve affı olmayan.

Mertens varken 10 numaraya gerek yok. Boşuna 4 milyon vermiyoruz adama fakat 90 dakika oynamaz. Yedeklemek lazım. Cica’yı kullanabiliriz zaman zaman. Casper’da olsa idare eder.
Acil pivot santrafor ve kanat gelmesi lazım. Diğer bölgeler halledilir

Bu arada Cicaldau'yu çerez parasına kiralayacaklarsa takımda kalıp Sergio'yu yedeklesin.

5 milyon € teklif gelmediği sürece satmak da saçma olur. Sergio ile sezonu tamamlayamayız iyi bir yedek lazım.

Cicaldau'nun maaşı da uygun yedek kalmayı da pek dert etmez. Yedek için gayet iyi bir alternatif olur.

Muslera
Leo Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Yunus Mertens Harit
Seferovic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt