Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle diyorsun da maçı çözecek olan o %10 kısmı zaten kusursuz olsa ne keremi tutabilirsin ne başkasını sana bırakmazlar zaten.
Keremin başladığı ve geldiği yer muazzam ötesi. Maçlarda tüm kritik pozisyonların sahibi kerem. Kerem yoksa neredeyse pozisyonun olmuyor. Bugün dünyanın en iyisi ronaldo da aynı durumu yaşayabiliyor ama maçı çözen de yine kendisi oluyor.
keremde bu ciddi fundamental eksiklikleri her zaman vardı aslında ama gol attığı için gözardı ediliyordu ve kendini geliştirir diye bekliyordu herkes. top kontrolünde ve kısa pas konusunda bukadar kötü bir oyuncu gol atmaya devam edemezse asla ilk 11 de tutanamaz diye düşünüyorum çünkü direk hücum setini çökerten yapıda bir oyuncu durumuna düşüyor.

öyle diyorsun da maçı çözecek olan o %10 kısmı zaten kusursuz olsa ne keremi tutabilirsin ne başkasını sana bırakmazlar zaten.
Keremin başladığı ve geldiği yer muazzam ötesi. Maçlarda tüm kritik pozisyonların sahibi kerem. Kerem yoksa neredeyse pozisyonun olmuyor. Bugün dünyanın en iyisi ronaldo da aynı durumu yaşayabiliyor ama maçı çözen de yine kendisi oluyor.
Ben de bunu diyorum adam cok kotu denilen mac 2.tane golluk pas atti atsalar 2 asist

Mertensin yaptigi prese bak

Emre akbabayi millet pres yapiyor diye ovuyor guluyorum
Pres mertensin yaptigi gibi yapilir

Cakal topcu hemen zayif adami buldu onun ustune hemen pres yapiyor

3 dakikada cozdu isi herif gerci ilk yari maci izlerken cozmusfur rakibin sagstoperi zayif halkalari

Şu Morutan'ı göndermeseydik keşke. Emre Kılınç, Barış Alper gireceğine Morutan girerdi sonradan. Kerem formsuz, Sefer formsuz, Akbaba vasatın altında. Hücum hattı evlere şenlik ya.
En kötü oyuncu emre kilinc, barisi alirim oyunua emreyi oynatmam. Adam kosamiyor bile, kesinlikle GSin oyuncusu olamaz.

Cok rezil oynamisoz ilk yari

Bu ne ya

Mertens reis hemen takimi canlandirdi
Bu kadar dağınık bir takım izlememiştim son yıllarda.

Ama aklımı kurcalayan şu

Geçen seneki kadrodan 1 tek kişide bile gelişim sağlayamaması asıl düşünülmesi gereken konu.
Oyunculara birşeyler katmayacaksa ocak ayında da 3 5 transfer isteyecektir. E öyle herkes tdlik yapar. 1 oyuncu ya sadece bir oyuncuya etki edemedin mi geçen seneki kadrodan

Ama aklımı kurcalayan şu

Geçen seneki kadrodan 1 tek kişide bile gelişim sağlayamaması asıl düşünülmesi gereken konu.
Oyunculara birşeyler katmayacaksa ocak ayında da 3 5 transfer isteyecektir. E öyle herkes tdlik yapar. 1 oyuncu ya sadece bir oyuncuya etki edemedin mi geçen seneki kadrodan

Daha erken o elestiriyi yapmak icin

Simdilik sadece oyunu okumasi ve agirligi konusunda elwstiri yapilabilir

Ama aklımı kurcalayan şu

muslera geçen seneye göre daha iyi der kaçarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt