Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.676
- 18.206
- 2.228
kesin mi buNevzat bertrand traoreyi söyledi herif 1 gün sonra başakşehire gitti![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin mi buNevzat bertrand traoreyi söyledi herif 1 gün sonra başakşehire gitti![]()
Statlar inliyordu şu an Eşref istifa diye.eşref başganım olsa 3 te 3 yapmıştık averaj 15 filandı bu gerçekle yüzleşelim derim admirim
Wakame tam fb'lik topçuydu ama sosa ve novak'a milyonları gömüp bişey alamayıca uzak durdular
kesin mi bu
trabzon tenezzül etmedi değil wakayeme trabzonla sözleşme imzalamaya tenezzül etmedi otrabzonun sözleşme yenilemeye tenezzül etmediği adamı istemem
Emin – Metehan tandemi geleceğimizin def hattı vizyonist hamle derim buna.Statlar inliyordu şu an Eşref istifa diye.
Emin, Metehan tandemiyle çıkıyorduk maçlara.
Kimi alacağımızı sana mı soracaz aslanım.Wakememe gibi ihtiyari aliyorsunuz beni almiyorsunuz Yaziklar olsun
zaten her yer wakayemenin genci kaynıyor demi ?Anladık arkadaşlar herkesin yazmasına gerek yok. Wakayeme yüksek maaş istemiş anlaşamamışlar Trabzon’la. Peki biz hayır kurumu muyuz geçen sezon sakatlıktan 12 maç kaçırmış ve bu sene yaşı 34 olacak adama milyonları saçalım?
Vizyonsuzluğun lüzumu yok. Gidip wakayeme’nin gencini bulup getirsinler madem öyle.
Ben bu Elis'i çok beğendim, Keita - Remy karışımı bir şey videolarda ama detaylı izlemek lazım. Gelmeden de boşa izlenmez.
En kötü Rodrigues etkisi verebilecek bir herif gibi, çizgiye de basıyor.