Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yorum yapanlar var. Nwakame ile trabzon görüşme yaptı ama anlaşamadılar. Yüksek maaş istedi. Sonra tekrar görüşmek istediler bu sefer nwakame kabul etmedi. Bir yerde ipler kopmuş.

Hızlı ama beyinsiz kanat oyuncus geleceğine nwakame gelsin. Ellis falan gelirse 2 maç sonra kufretmeye baslariz

wakayeme şampiyonluk hamlesi olur ligi bilen tanıyan oyunu açan top tutan,gerektiğinde pas veren gerektiğinde şut çeken bir oyuncu.Afedersiniz de sokam yaşına .Yaparsın 1+1 sözleşme olur biter

Anladık arkadaşlar herkesin yazmasına gerek yok. Wakayeme yüksek maaş istemiş anlaşamamışlar Trabzon’la. Peki biz hayır kurumu muyuz geçen sezon sakatlıktan 12 maç kaçırmış ve bu sene yaşı 34 olacak adama milyonları saçalım?

Vizyonsuzluğun lüzumu yok. Gidip wakayeme’nin gencini bulup getirsinler madem öyle.

Anladık arkadaşlar herkesin yazmasına gerek yok. Wakayeme yüksek maaş istemiş anlaşamamışlar Trabzon’la. Peki biz hayır kurumu muyuz geçen sezon sakatlıktan 12 maç kaçırmış ve bu sene yaşı 34 olacak adama milyonları saçalım?

Vizyonsuzluğun lüzumu yok. Gidip wakayeme’nin gencini bulup getirsinler madem öyle.
zaten her yer wakayemenin genci kaynıyor demi ?

Ben bu Elis'i çok beğendim, Keita - Remy karışımı bir şey videolarda ama detaylı izlemek lazım. Gelmeden de boşa izlenmez.

En kötü Rodrigues etkisi verebilecek bir herif gibi, çizgiye de basıyor.

Ben de tam tersi hiç isinamadim hele keitaya hiç benzetemedim Remy biraz daha uygun bir örnek .. Bizim aradığımız kilit açacak bir topcuya benzemiyor üstad çalım yeteneği falan da kısıtlı sanki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt