- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:crushed::crushed::crushed:
Hayir. Mico net 8 numara. Bize net 6 yedegi lazim.
Tabi her turlu Taylan'a tercih ederim.
Joker adam6 da gayet verimli bence.
20 gol garanti düzenli oynarsa.
Kaya cilingiroglu torreiradan birsey olmaz diyor. Umraniyeli beyinsiz Geroldoyu övüyor.
Bunun gibi açacaklar futbol oyunculuğu yapiyor
O kadar transfer yapıp milyonlar harcadık fakat pozisyona girebilmek için hâlâ wakayeme’ye ihtiyacımız varsa ve kurtarıcımız 34 yaşındaki adam olacaksa şampiyon olamayız zaten. Biraz mantıklı olalım. Bireysel yeteneğe değil sisteme dayalı futbol oynayalım
Niye yav ben scout muyum? Neden ben buluyorum? İşe bak dünyanın en iyi kanat oyuncusu wakayeme olmuş bir anda.
Ali K.OÇ istese anında imzayı attırır onun bile yüzüne bakmadığı birisi. Ciddi ciddi bu adamı istiyor olamazsınız
Geroldo'muKaya cilingiroglu torreiradan birsey olmaz diyor. Umraniyeli beyinsiz Geroldoyu övüyor.
Bunun gibi avanaklar futbol yorumcuuluğu yapiyor
Yok hocam gelen bir mesaj,neyse bir zaman gelir herhaldeMesajlarını kontrol et, modlar mesaj atmıştır sana onay in.
Trabzon olayı farklı. Trabzon ile anlaşıyorlar. Sonra Trabzon fiyatı düşürüyor. Prensipte anlastıkları ücreti kırıyor yani.trabzon yıllık 2 milyon euro verip takımda tutardı istese. biz niye verelim bu adama bu paraları?
20 gol garanti düzenli oynarsa.
Oynar mı oynamaya gelir mi orasını bilemem.
Söyledim, ilgilenecekler.Yok hocam gelen bir mesaj,neyse bir zaman gelir herhalde
:crushed::crushed::crushed:
Tamam,sağolSöyledim, ilgilenecekler.