Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar transfer yapıp milyonlar harcadık fakat pozisyona girebilmek için hâlâ wakayeme’ye ihtiyacımız varsa ve kurtarıcımız 34 yaşındaki adam olacaksa şampiyon olamayız zaten. Biraz mantıklı olalım. Bireysel yeteneğe değil sisteme dayalı futbol oynayalım

Niye yav ben scout muyum? Neden ben buluyorum? İşe bak dünyanın en iyi kanat oyuncusu wakayeme olmuş bir anda.
Ali K.OÇ istese anında imzayı attırır onun bile yüzüne bakmadığı birisi. Ciddi ciddi bu adamı istiyor olamazsınız

Katkı verecekse yaş önemli değil. Nwakaeme istatistiklerinde bir adam majör liglerde 50 milyondan başlar. Danimarka romanya liglerinde bile bu istatistiklerde bir oyuncu 10 milyondan başlıyor. Önemli olan katkı. 21 yaşında genç aldık diyelim sezonu 2 gol 2 asist ile bitirdikten sonra ne anladım ben bu işten. Oraya nwakamenin gencini bualalim diye yazmayla olmuyor. Bulsanda yar olmaz zaten.

Madrid de

Courtis 30 yaş
Alaba 30 yaş
Kross 32 yaş
Modric 36 yaş
Hazard 32 yaş
Carvajal 30 yas
Benzema 34 yas
Vasquez 31 yas

Bu adamlar Cl sampiyonu oldu. Yaşlılar değil mi ?

Alıntı yaptık cevap yazamadan,öyle dümdüz gitti vay arkadaş 😄 Yok mu düzeltme bu mesajlarda..

Kaya cilingiroglu torreiradan birsey olmaz diyor. Umraniyeli beyinsiz Geroldoyu övüyor.

Bunun gibi avanaklar futbol yorumcuuluğu yapiyor
Geroldo'mu

Hahah

Dün maç konusunda belirtmiştim o adam girdiğinde rahatladım

Asla gol atamazlar dedim

Böyle adamlara milyon tl'ler verip TV'lere çıkarıp futbol yorumlatıyorlar

Sonra da ülkede neden futbol gelişmiyor

Yazıklar olsun böyle düzene

trabzon yıllık 2 milyon euro verip takımda tutardı istese. biz niye verelim bu adama bu paraları?
Trabzon olayı farklı. Trabzon ile anlaşıyorlar. Sonra Trabzon fiyatı düşürüyor. Prensipte anlastıkları ücreti kırıyor yani.
Edit: bu arada yanlış mesajı alıntıladım renktaş.

20 gol garanti düzenli oynarsa.

Oynar mı oynamaya gelir mi orasını bilemem.

Mbabpe PSG içindeki arjantinli oyuncu grubundan sikayetciymis. Icardi'ninde psg'nin yeni TD'si ile sıkıntıları varmış. Kesin bir yere gönderecekler. Gaiter icardinin bazı mental sorunları olduğunu düşünüyormuş. O karıyla kafayı verebilir mi ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt