- 6 Eylül 2014
- 94.491
- 65.195
- 4.608
Kim dümdüz gitti renkttaşAlıntı yaptık cevap yazamadan,öyle dümdüz gitti vay arkadaşYok mu düzeltme bu mesajlarda..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim dümdüz gitti renkttaşAlıntı yaptık cevap yazamadan,öyle dümdüz gitti vay arkadaşYok mu düzeltme bu mesajlarda..
Nufusa 3- 8 yasinda kaydediliyorlar Nijerya dawakayemenin yaşı 42 falan olabilir bu arada hiç 89lu gibi durmuyor
Mesaj..Kim dümdüz gitti renkttaş
Bir süre orda mı yaşadın üstat?Nufusa 3- 8 yasinda kaydediliyorlar Nijerya da
Mertens bizi şampiyon yapmayacak mıydı yav? O yüzden almadık mıWakayeme bizi sampiyon yapacak
Dunyain en underrated topcusu
Bu alemde uc goat bilirim
Messi
Muller
Wakame
O golü kaçırmayacak da, halaand in ilk maçında kaçırdığını görmedin mi?Reis herif yıllık 3 milyon euro canlıyı götürüyorsa o golü atacak yani bi zahmette küsmeyiversin.
Bence gol kaçırmaktan ziyade anlayış önemliO golü kaçırmayacak da, halaand in ilk maçında kaçırdığını görmedin mi?
Tamam belki hakli taraflari var ancak seçim öncesi metin ozturkun yıldız futbolcu açıklamaları 13.bitirilen sezonun ardından büyük vaadler verip transfer de geç kalınması da yönetimin hataları taraftar yıllarca kampa oyuncar yetiştirilsin diye bekliyor yönetim de kamp dönemine yetiştirmeye çalışıyoruz diye konuşuyor yöneticilerin umut vermeleri de yanlış umut verirsen beklenti olur kombine satılsın diye yapıyorlar satıldı doğal olarak taraftar bekler%100
Bir de bunu biz eleştirel bakıyoruz diye mübah hale getirmeye çalışıyorlar. Trabzon'un da yıllarca başarılı olamama sebebi buydu.
Böyle giderse kulübe başkan olacak adam dahi bulamayız.
Reis şikeci olduğunu bilmiyordum sayfama düşmüştü twitterda alkolik takip ediyormuş sanırım.Fener dilosu sayfaları paylaşmayalım pls.
Herkesin bildiği pozisyonu bilerek gündeme taşıyorlar. Sefer'in daha 5-10 tane böyle pozisyonu vardır ama bunun 100 katı da yaptığı iyi iş vardır.
Belotti'nin de bulalım mesela böyle kaçırdığı pozisyonları; aa leş forvet diyelim.
Geroldo'mu
Hahah
Dün maç konusunda belirtmiştim o adam girdiğinde rahatladım
Asla gol atamazlar dedim
Böyle adamlara milyon tl'ler verip TV'lere çıkarıp futbol yorumlatıyorlar
Sonra da ülkede neden futbol gelişmiyor
Yazıklar olsun böyle düzene
Açılmıyor renktaş link
Alkolik'de kripto bir sayfaReis şikeci olduğunu bilmiyordum sayfama düşmüştü twitterda alkolik takip ediyormuş sanırım.
:crushed::crushed::crushed:
Tamam epey gömdükBıktım şu videoyu görmekten yaw
Bu tarz bos kaleye kacirilan pozisyonlar topcuyu kotu topcu yapmaz, o anki psikolojik durum adrenalin yorgunluk vs. bircok faktör var
Elestireceksiniz belki ama Sefer 2. yari gayet iyiydi, özetlerde görünmüyor bunlar ama yakaladigimiz posyonlarin çoğunu başlatan veya icinde olan herifti
Temposu bazen bayagi düsüyor bu yuzden ilk 11 topcusu mu bilmiyorum ama bu kadar elestirmek dogru degil 3. haftadan
MÖ tek katılsa bir şey yapamayacaktı, bunu farkedip DÖ ile birleşti zaten.Tamam belki hakli taraflari var ancak seçim öncesi metin ozturkun yıldız futbolcu açıklamaları 13.bitirilen sezonun ardından büyük vaadler verip transfer de geç kalınması da yönetimin hataları taraftar yıllarca kampa oyuncar yetiştirilsin diye bekliyor yönetim de kamp dönemine yetiştirmeye çalışıyoruz diye konuşuyor yöneticilerin umut vermeleri de yanlış umut verirsen beklenti olur kombine satılsın diye yapıyorlar satıldı doğal olarak taraftar bekler