Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

%100

Bir de bunu biz eleştirel bakıyoruz diye mübah hale getirmeye çalışıyorlar. Trabzon'un da yıllarca başarılı olamama sebebi buydu.

Böyle giderse kulübe başkan olacak adam dahi bulamayız.

2-3 ay önce Icardi Wanda Nara'yi aldatmıştı. Wanda da instagramdan ıcardi'ye baya saydırmıştı.

Icardi Galatasaraya gelirse Wanda Nara bizim magazin basınına bol bol haber olur. Takimi karıştırma ihtimali var.

Ne olmus yine yaw Sosyal medyadaki ergenlere mi bakilacak? Dün Kerem çok kötüyken oyundan çikti ve alkislandi. PVA berbat oynadi tek bir islik sesi cikmadi. Oyuncunun Instagram profiline gidip irkci yorum yazanlarin GSli oldugu bile süpheli. E kendi aramizda da mi elestirmeyelim kardesim.

%100

Bir de bunu biz eleştirel bakıyoruz diye mübah hale getirmeye çalışıyorlar. Trabzon'un da yıllarca başarılı olamama sebebi buydu.

Böyle giderse kulübe başkan olacak adam dahi bulamayız.
Tamam belki hakli taraflari var ancak seçim öncesi metin ozturkun yıldız futbolcu açıklamaları 13.bitirilen sezonun ardından büyük vaadler verip transfer de geç kalınması da yönetimin hataları taraftar yıllarca kampa oyuncar yetiştirilsin diye bekliyor yönetim de kamp dönemine yetiştirmeye çalışıyoruz diye konuşuyor yöneticilerin umut vermeleri de yanlış umut verirsen beklenti olur kombine satılsın diye yapıyorlar satıldı doğal olarak taraftar bekler

Fener dilosu sayfaları paylaşmayalım pls.

Herkesin bildiği pozisyonu bilerek gündeme taşıyorlar. Sefer'in daha 5-10 tane böyle pozisyonu vardır ama bunun 100 katı da yaptığı iyi iş vardır.

Belotti'nin de bulalım mesela böyle kaçırdığı pozisyonları; aa leş forvet diyelim.
Reis şikeci olduğunu bilmiyordum sayfama düşmüştü twitterda alkolik takip ediyormuş sanırım.

:crushed::crushed::crushed:

Bıktım şu videoyu görmekten yaw
Bu tarz bos kaleye kacirilan pozisyonlar topcuyu kotu topcu yapmaz, o anki psikolojik durum adrenalin yorgunluk vs. bircok faktör var

Elestireceksiniz belki ama Sefer 2. yari gayet iyiydi, özetlerde görünmüyor bunlar ama yakaladigimiz posyonlarin çoğunu başlatan veya icinde olan herifti

Temposu bazen bayagi düsüyor bu yuzden ilk 11 topcusu mu bilmiyorum ama bu kadar elestirmek dogru degil 3. haftadan

Bıktım şu videoyu görmekten yaw
Bu tarz bos kaleye kacirilan pozisyonlar topcuyu kotu topcu yapmaz, o anki psikolojik durum adrenalin yorgunluk vs. bircok faktör var

Elestireceksiniz belki ama Sefer 2. yari gayet iyiydi, özetlerde görünmüyor bunlar ama yakaladigimiz posyonlarin çoğunu başlatan veya icinde olan herifti

Temposu bazen bayagi düsüyor bu yuzden ilk 11 topcusu mu bilmiyorum ama bu kadar elestirmek dogru degil 3. haftadan
Tamam epey gömdük

Ama dün mesela Kerem'in pasında defansdan kendini kurtarıp vurması da iyiydi

O pozisyonda da büyük şansızlık yaşadı mesela

Tamam belki hakli taraflari var ancak seçim öncesi metin ozturkun yıldız futbolcu açıklamaları 13.bitirilen sezonun ardından büyük vaadler verip transfer de geç kalınması da yönetimin hataları taraftar yıllarca kampa oyuncar yetiştirilsin diye bekliyor yönetim de kamp dönemine yetiştirmeye çalışıyoruz diye konuşuyor yöneticilerin umut vermeleri de yanlış umut verirsen beklenti olur kombine satılsın diye yapıyorlar satıldı doğal olarak taraftar bekler
MÖ tek katılsa bir şey yapamayacaktı, bunu farkedip DÖ ile birleşti zaten.

Yönetim hayal satmamalı buna katılıyorum da, güncek koşullarda da dümeni döndürmek zor; bence bu şartlarda iyi işler yapıldı şu ana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt