Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir süre orda mı yaşadın üstat?
Surekli yasamadim ama Lagos'a 4 kere gittim. Insanlarla muhabette bir cok kez gecti. Sadece orda degil, Turkiye'nin dogusunda da cok rastlanir . 3 cocugu olup hepsini bir seferde kaydettirenler var. Lagosta dahi bir duzen yok bir de koyu, kucuk sehrini dusun.

O takımı Uğurcan şampiyon yaptı, sezonun genelinde kırılma anlarında gol yemedi adam. Ön iyi ama arkaları rezaletti yani kalecileri vasat olsa, rakip olmasa da olamazlardı.
Tamam bizide muslera sampiyon yapsin obur turlu keremle yunusla potaya dahi giremeyecegimiz kesin belki boyle bir sansimiz olur

Tamam epey gömdük

Ama dün mesela Kerem'in pasında defansdan kendini kurtarıp vurması da iyiydi

O pozisyonda da büyük şansızlık yaşadı mesela
Bizim taraftar cok sabirsiz, bu topicte de son 10-20 sayfa konusulmus zaten tekrar dile getirmeye gerek yok ama mesela dün abdülkerim’in kaptirdigi top off side olmasa herkes silmişti 2 hafta üst üste hata yapti diye

Haftaya belki 11’e bile girmezdi, 1 metre kurtardi adami

Golü attiktan sonra da son dk müdahalesiyle kahraman ilan edildi

30 dk icinde adamin kariyeri 180 derece döndü resmen şans yardimiyla, bizim taraftarin acil kendine ceki düzen vermesi lazim

şunu diyen adamdan fazla şeyler bekliyoruz, herif halı sahada oynar gibi oynuyor ilerde saçma sapan çalım ya da pas denemesi yüzünden 150 tane pozisyon verdik, geçen sene kaç tane maç kaybettik.

kendi oynamak istediğim oyunu oynuyorum ne demek ya sürekli saçma sapan orta açmak mı istiyorsun mesela

"BEN HER ZAMAN KENDİ OYNAMAK İSTEDİĞİM OYUNU OYNUYORUM"

Hücuma katkı yapmayı sevdiğini de dile getiren van Aanholt, "Ben her zaman kendi oynamak istediğim oyunu oynuyorum. Her zaman için ileri doğru giderim ve hücuma katkı sunarım. Kimse bana defansta kalmam konusunda bir şey söylemedi. Kendi oyunum neyse o şekilde devam edeceğim" dedi.

Bizim taraftar cok sabirsiz, bu topicte de son 10-20 sayfa konusulmus zaten tekrar dile getirmeye gerek yok ama mesela dün abdülkerim’in kaptirdigi top off side olmasa herkes silmişti 2 hafta üst üste hata yapti diye

Haftaya belki 11’e bile girmezdi, 1 metre kurtardi adami

Golü attiktan sonra da son dk müdahalesiyle kahraman ilan edildi

30 dk icinde adamin kariyeri 180 derece döndü resmen şans yardimiyla, bizim taraftarin acil kendine ceki düzen vermesi lazim
Orada aynı hata ikinci defa yapılmaz ama

Hem de 1 hafta arayla

Bence taraftarın suçu yok bu konuda

Seferoviç tamam oynasın ama bize daha net bir adam lazım

Veya ikili forvet oynamamız lazım

Keza kanatlardan katkımız sınırlı

Kerem ve Yunus istediğimiz performansta değil

Orta sahamız torerria dışında zayıf kaldı dün mesela

Sergio 10 no'ya geçmeli bence

Emre ileride atakları olgunlaştıramıyor

Mertens girdiği zaman oyuna akıl da geldi ve ataklarda olgunlaştı

Böyle böyle bir sürü eksiğimiz ile birlikte devam edeceğiz

Umarım en kısa zamanda bunları çözebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt