Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
😂😂

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220820-130336.webp
    Screenshot_20220820-130336.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 104
Ne sacha ne de Anholt oyun kurucu bek değil. Özellikle oyun kurucu bek eksikliğini hissediyoruz. Stoperler topu çıkaramadığı zaman beklerden birinin oyun kurucu olması lazım. Ki bizim stoperler oyun kurmakta zorluk çekiyor. Beklerde oyun kuramadigindan topu ileri taşımakta zorlanıyoruz. Bayramov'un playmakerlik özellği işimize yarayabilir.

Ne sacha ne de Anholt oyun kurucu bek değil. Özellikle oyun kurucu bek eksikliğini hissediyoruz. Stoperler topu çıkaramadığı zaman beklerden birinin oyun kurucu olması lazım. Ki bizim stoperler oyun kurmakta zorluk çekiyor. Beklerde oyun kuramadigindan topu ileri taşımakta zorlanıyoruz. Bayramov'un playmakerlik özellği işimize yarayabilir.
Mariano reisten o konuda çok yararlanıyorduk. Modern futbolda bence aranan özelliklerden biri beklerinde oyun içinde olması. Geçmişteki futbol düzenine bakıyorum bekler sanki atletizm takımından alınmış da sadece 90dk git gel yapsın rolü verilmiş gibi. Ama artık bekleri akıllı kullanan işi götürür. Bir kere rakip senin oyun kuruculara baskı adam adama oynama vs yaptığında patlama şansın olmaz

Ben bu adami tek Stuttgart'da oynarken ciddi takip etmistim. O dönem baya gencti ve teknigi ve dribling kapasitesi iyi olsada, almanlarin kafasiyla duvarin icinden gecmek diye bir deyimi var ve Brekaloya o deyim baya uyuyordu.

Sonra kendini gelistirmisti ve x takim falan istiyordu diyorlardi, ama sanki baya aglak bir karakteri var adamin. Senelerdir her yaz transfer döneminde Wolfsburgdan gitmeyi istiyorum, AL/SL de olan bir takimda oynamayi istiyorum haberi cikiyordu.

Ve bu Kerem ve Yunus gibi daha cok ters ayakli kanat. Ben alinacak kanat oyuncun daha cok cizgiye inip ordan pas/orta tehlikesi yaratmasini istiyorum.
Degerlendirme icin tskler reis.

Yaş ortalaması için sıkıntılı gibi görünse de uygun maliyet ise waka olur...Darbukalı bir serenat da yapardık kendisine shakira wakasıyla 🤣 Şaka bir yana, olursa iç ses olarak bir 11-12 Necati katkısı verir diyorum. Bu sene için biraz yaş konusu da şampiyonluktan ötürü mazur görülebilir diye düşünüyorum. Çünkü yenik düşdüğümüz sabırsızlığımızın, memnuniyetsiz tavırlarımızın bir sebebi de üç sene verilen ara oluşu. Geçen sene biraz olsun AL unutturuyordu çoğu şeyi, bu sene o da yok ve beklenti de büyük. Bu ara açılırsa daha da maalesef istenmeyen o taraftar profili çoğalır. O yüzden bir şeylerden de fedakarlık etmemiz gerek, varsın bu da yaş ortalaması olsun.

Sol bek sıkıntımız varken wakame yi anca sushi de tercih ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt