Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu pozisyonda Boey alamadığı hava topundan dolayı yere düşüyor bu arada, topu engellemek için uçmuyor. Yine de siz bilirsiniz
FamOaE2XwAA99bn
Stattaydım. Boey topu engellemek için atlıyor. Hiç bir düşüş böyle olmaz. İki maçtır takımın yıldızı. Biraz önyargılarımızı kenara koyup objektif değerlendirmemiz gerekiyor taraftar olarak..

Böyle oynamayız. Daha transferler ilk maçlarını oynadı. 2 3 oyuncu daha gelecek. Doubois gelecek. 6 7 hafta sabir edilmeli
Bu kanatlar ile pek başarılı olacağımızı düşünmüyorum. Ya oyuncular çok üstüne koyup devam edecek yada sistem değişikliği. Başka türlü zor.

Stattaydım. Boey topu engellemek için atlıyor. Hiç bir düşüş böyle olmaz. İki maçtır takımın yıldızı. Biraz önyargılarımızı kenara koyup objektif değerlendirmemiz gerekiyor taraftar olarak..
tamam önyargılıyım sen dediğin için. Yine de tekrarı izle atlıyor mu düşüyor mu kontrol et derim.

Bu kanatlar ile pek başarılı olacağımızı düşünmüyorum. Ya oyuncular çok üstüne koyup devam edecek yada sistem değişikliği. Başka türlü zor.
Kanat alınacak zaten. Daha form tutulmadı. Bekler sorun gibi. Ortada dobouis fark yaratır. Ben inanıyorum iyi olacak ama nokta transferler yapilmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt