Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Giresun maçında Sergio’nun topu direkten içeri girse bu şekilde başlayacaktık zaten. Hayal değildi
Enistemin gogusleri olsa manitam olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresun maçında Sergio’nun topu direkten içeri girse bu şekilde başlayacaktık zaten. Hayal değildi
Hamza kadroda olurdu net lakin hafta içinde Milli takım kampındaydı o yüzden almamıştır.Mertens’in yedeği olarak neden Hamza’yı düşünmüyoruz? Sık sık süre bulabilir ve ilk 11’e alışır yavaş yavaş. Bu sene 18 olacak illa 25 yaşında mı oynatacağız gençleri
O nasıl bir fantezidir lanEnistemin gogusleri olsa manitam olurdu
Rodoplar u21 kanat/os dedi prass olabilir cidden haprass dedik ya
1 saat sonra maçı var link bul beraber bakalım
Rodoplar u21 kanat/os dedi prass olabilir cidden ha![]()
Katılmıyorum aksine sol kanatta daha iyi oynayan bir oyuncu Ümit Milli takımda da sol kanatta daha etkili oluyor.Baris sol degil sag kanat oymar sadece
Bize ozelden birşeyler at reis izleyelim sunlariRodoplar u21 kanat/os dedi prass olabilir cidden ha![]()
Bizde randers ve bi hazirlik macinda iyiydi bu sezon hangisi hatirlamiyorumKatılmıyorum aksine sol kanatta daha iyi oynayan bir oyuncu Ümit Milli takımda da sol kanatta daha etkili oluyor.
prass dedik ya
1 saat sonra maçı var link bul beraber bakalım
Gerek ümit milli gerekse bizden önceki kariyeri sol kanatta hep daha fazla iş yapmış bir oyuncu. Sol kanatta daha iyi olduğunu düşünüyorumBizde randers ve bi hazirlik macinda iyiydi bu sezon hangisi hatirlamiyorum
2sinde de sag kanat oynadi.
Bilegiyle yetenegiyle falan calim atan bi cocuk degil atip gitmeyi seviyor, cizgide daha rahat yapiyo bu isi haliyle. İce kat etmesi sikinti merkez daha kalabalik
Yaw tamam bizdeki halinden bahsediyorumGerek ümit milli gerekse bizden önceki kariyeri sol kanatta hep daha fazla iş yapmış bir oyuncu. Sol kanatta daha iyi olduğunu düşünüyorum