Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens’in yedeği olarak neden Hamza’yı düşünmüyoruz? Sık sık süre bulabilir ve ilk 11’e alışır yavaş yavaş. Bu sene 18 olacak illa 25 yaşında mı oynatacağız gençleri
Hamza kadroda olurdu net lakin hafta içinde Milli takım kampındaydı o yüzden almamıştır.

Giresun kpasa maçını izliyorum. Giresun'da serginho diye eleman var. Ne bizde ne fenerde bu şekilde çizgiye inip orta açmayı beceren oyuncu yok. Kestiği muz ortalar baya etkili oluyo. Bjk de bunu yapan ghezzal var. Ne kadar etkili olduğunu görüyoruz. Büyük takımların kadro planlaması gerçekten sıkıntılı. Hoş biz alicaz bir kanat inşallah

Umarım gençlerle sözleşme uzatma işini de transfer döneminden sonra hızlı bir şekilde yaparlar. Erden Timur transfer döneminden sonra alt yapıda ciddi değişiklikler olacak demişti. Emre Kılınç, Taylan, Emre Akbaba bizde olmuyor bu oyuncuları satmak yada genç potansiyelli yerli transferinde takasta kullanmak lazım yada Efecan Karaca-Akbaba takası gibi kullanılabilir. Emre Kılınç yerine süreyi Barış Alper, Taylan yerine Baran Aksaka, Akbaba yerine de Hamza Akman'ı rotasyona sokmalıyız, kurtuluş burada.

“On Ballo-Touré there is Galatasaray: negotiation is underway with AC Milan”

Pvayi merkezlestirerek oynatmaliyiz pas alisverisi fena degil cizgide oynamasin mumkunse

Yoksa cok kufur yer hakli olarak

1661013059247.jpeg

Herkesin gözden kaçırdığı bazı noktalar var. İlk rakibimiz Antalya sonra Giresun ve Ümraniye hiçte kötü takımlar değil. Kötü dediğimiz Giresun adana ile 2-3 bitirdi maçı. Ümraniye fenere kök söktürdü. Biz iki maçtada zaman zaman hatalar yapıp kopuk oynasak da rakiplere otobüsü çektirdik. Ümraniye fener maçında hiçte otobüs filan çekmemişti. 3 tanede attı. Bizim macta çok az pozisyon buldular. Yeni kurulmuş birbirine alismamis ve henüz fizik durumu baya düşük oyuncularida olan bir takıma göre yine kötüyüz diyemeyiz. Giresun maçı çok sanssizdi ama diğer iki maçtan 3 er puan almak kötü bir başlangıç değil. Bir kaç takviye ve oyuncularin birbirine alışmasından fizik kalitesini arttırmasından sonra baya iyi takım olcaz diye düşünüyorum

Katılmıyorum aksine sol kanatta daha iyi oynayan bir oyuncu Ümit Milli takımda da sol kanatta daha etkili oluyor.
Bizde randers ve bi hazirlik macinda iyiydi bu sezon hangisi hatirlamiyorum

2sinde de sag kanat oynadi.

Bilegiyle yetenegiyle falan calim atan bi cocuk degil atip gitmeyi seviyor, cizgide daha rahat yapiyo bu isi haliyle. İce kat etmesi sikinti merkez daha kalabalik

Bizde randers ve bi hazirlik macinda iyiydi bu sezon hangisi hatirlamiyorum

2sinde de sag kanat oynadi.

Bilegiyle yetenegiyle falan calim atan bi cocuk degil atip gitmeyi seviyor, cizgide daha rahat yapiyo bu isi haliyle. İce kat etmesi sikinti merkez daha kalabalik
Gerek ümit milli gerekse bizden önceki kariyeri sol kanatta hep daha fazla iş yapmış bir oyuncu. Sol kanatta daha iyi olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt