Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
ceza sahasında saçma bir topuk pasıyla top kaybetti o yüzden dedim. top rakipte sürekli fazla şans bulamadı. ofsayttan iptal olan golu var bi de.10 milyon verilmez mi yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ceza sahasında saçma bir topuk pasıyla top kaybetti o yüzden dedim. top rakipte sürekli fazla şans bulamadı. ofsayttan iptal olan golu var bi de.10 milyon verilmez mi yani
laskta ki ljubicic nasıl oynuyorhojlund kolej cocugu gibi takılıyor sahada.
hiç dikkat etmedim reislaskta ki ljubicic nasıl oynuyor
O da iyi oyuncuymuş herhalde onu da bi kıskaca al potansiyellidir belkihiç dikkat etmedim reis
perez başkan harzard'ı bize salsın renkdaş.Marcelooooooo
Milanli Toure ismi geçiyorSol bek ismi çıktı mi hic
www.instagram.com
Perez bedava verse bile maasini üç büyükler birleşse ödeyemez. Perez baskan maaşının %98ini öderse gelebilir.perez başkan harzard'ı bize salsın renkdaş.
prassın kıytırık bir topcu oldugunu gozlemledim.ekibimiz için gözlerimi feda ettim
45 dk bomboş ekrana baktım
3 te 2 sini ödesin sulh olalım kendisiylePerez bedava verse bile maasini üç büyükler birleşse ödeyemez. Perez baskan maaşının %98ini öderse gelebilir.
Sabri net daha iyi topcuydu.Kralanholdu gereksiz boklamaktan vazgecelim artık. Sabriden kötü diyenler gordum, son verelim bu sacmalığa