Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kac kere dicem kardesim adam akıllı yıkanıp girin şuraya diye. besmeleyle actık konuyu enerjiyi bozuyosunuz.
aşağı yukarı 100 sayfa falan kaldı hayirlisi ben bir şeyler bekliyorum bos yapmadan sadece transfer konularını paylasırsak olur bence bu nöbette bir şeyler.

İyi de reis seni başlığı açtığın gün pavyonda görmüşler @Serkan Şafak ile birlikte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sol bek gelirse pva tekmelenerek kovulmalı
Sebep? Kanatta veya sola yakın 8 numarada çok acayip katkilar alabiliriz. Sifira inmeyecek defansta sacmalamayacak tamamen bloklar arası geçişi sağlayacak oyuncu olabilir. Herif topsuz oyunda feci hızlanıyor yav maç içinde sadece tek bir görev bile veririm ona.

Not:haftalardır pva'yı gömüyorum canı istediğinde oynamasına gıcık oluyorum ancak herifin derdi maç içinde olmak amelelik kısmından bıkmış gibi tavrı var tamamen ofans oynamak istediğini hissediyorum.

Arkasında defansif özellikleri yüksek hızlı bir oyuncuyla pozisyon değiştirerek çok acayip bir ikili olabilirler fena bir tamamlama yaşanabilir. Maç içinde yeri gelir böyle kullanırsın. Bonservis gelmediği sürece hadi git desen net kerizlik bu.
14 yabancı hakkında 3 tane yabancı sagbekin olduğu yerde 3 bölgede oynatabileceğin oyuncu nimettir nimet. Asla göndermem dursun kenarda.

okan hoca çok başarılı olur inşallah

bugün veya sonraki maçları ne olursa olsun nurinin tavanı ligdeki herkesten daha yüksek

umarım okan hocanın başarılarından sonra onu da izleriz

Yerli hocacılar saflarına katılman gözlerimi yaşarttı. Ama nuriden önce sırada Buyuk Kaptan EmreB var.

nuri yoksa yabancı

nuri de yabancı
1661027063989.webp

Cornelius’la Hacırayt’a bakın yav. İkisi de takımını taşıyor ilerde. Gündüz de yazmıştım bu ligin anahtarı güçlü pivot santrafor diye. Biz de hâlâ Belotti, İcardi falan kovalayalım. Pivot alın ulan şu takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt