Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.180
- 21.137
- 2.233
Bir takimda 3 Omar'a karşıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milik maksimovic. mertensin eski arkadaşlarından gidiyorsak sol beke ghoulam yazılması yakındır
bence iyi bir takımda Kerem’den şuan daha fazlasını vaadediyor. bir kaç hafta kerem yerine denenmeli
ben de inanmıyorum. italyadakiler son dönemde iyi üfürmeye başladılarMenajer önerileri bence. Değerlendireceğimizi sanmıyorum
Suankiler gitse iyi olacakBir takimda 3 Omar'a karşıyım
Oyundan alınırken Cengiz'in halini görmedin sanırım. Mental olarak bitmiş bir oyuncudan nasıl verim alabilirsin ? Fransız basını oyuncuların Tudor'u istemediği yönünde ay başında haber yapmıştı. Cengiz'in istenmediği de belirtiliyordu. Hatta Marsilya taraftarı sezon başlamadan Tudor görevi bıraksın diye sosyal medyada hashtag oluşturdu. Yani demem o ki, tudor baştan sona sorunlu. Gitmesi çok uzun sürmez.niye dünyada oyuna girip tekrar çıkan oyuncu cengiz mi ilk kez yapan hoca tudor mu
daha 2 hafta önce jesus yaptı herkes alkış tutuyordu
mourinho yaptı matice mancini yaptı baloteliye
Katılıyorum bu biraz uyumsuzluktan da kaynaklanıyor. Ümraniye maçında çok net pozisyonlara da girdik aslında ama biz takımda üçgenleri net kuramıyoruz burada bir sorun var galiba.Buna benzer bişey yazacaktım. Şu ana kadar Başakşehir ve Konya dan başka az gol yiyen takım yok bizden ki bazısı 2. Ya da 3. Maçını oynamadı. Bizim sorun gol atamamak gibi gözüküyor şu an için. Tabi Antalya maçında Muslera nın da bunda payı var.
Maradona erken gitti yamilik maksimovic. mertensin eski arkadaşlarından gidiyorsak sol beke ghoulam yazılması yakındır
bence iyi bir takımda Kerem’den şuan daha fazlasını vaadediyor. bir kaç hafta kerem yerine denenmeli
2 Omar'dan azına da karsiyimSuankiler gitse iyi olacak
hızlı aradığımız profil gibi duruyor. Bir de fransa ligine göre istatiskleri iyi takımına rağmen.elis’in ihtiyacımız olan profil olduğuna inanıyor musun ahbert
hızlı aradığımız profil gibi duruyor. Bir de fransa ligine göre istatiskleri iyi takımına rağmen.
Benim gibi düşünen bir renktas daha . Nelson - Abdülkerim- Luyindama üçlüsü bizi sinir küpü eder . Defansa soguk kanlı , hızlı bir stoper sartMuslera
Dubois-Nelsson-Ortiz-Pva
Lucas-Oliveira
Elis-Mertens-Depay
Shamar Nicholson
Transferler hakkında uzunca düşündüm:
- Takıma yabancı stoper lazım Abdulkerimle sezon bitmez.
- Kerem egolu, bi haller olmuş. üçe beşe bakmadan satalım yerine iyi bir yabancı alalım.
- Yunus da bir iki maçtır etkisiz, yerine daha garanti birini alıp yedeğe koymakta fayda var.
Bence böyle kadro çok güzel oldu. Bunu nasıl düşünemedi yönetim de hala Kerem'den falan faydalanmaya çalışıyor anlamıyorum. Yabancı sınırını dert etmeyin 1-2 maçta Muslera yerine Okan'la çıkarız çözülür.
?Ferdi kadioglu=messi
Suan eniyi turk futbolcu