Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seferovic giresun macında 2 gol,umraniye maçında 3 gol kaçırdı.atsa kraldı o ayrı,şu an zihinsel ve fiziksel olarak hazır olmasada çok pozisyona giriyo ve oyunun içinde.

ayrıca ümraniye macının 2.yarısında hem oynadı hem oynattırdı,fiziken daha iyiydi.ikinci yarının basında yaptıgı çapraz kosu ve keremin ona atamadıgı pasla beraber ikinci yarıda begendiğim isimdi

seferovic konusunda pişman olacagınız şeyler söylemekten kacının

Ben tam tersi düşünüyorum bize hızlı topcudan ziyade ne yaptığını bile alfa bir isim lazım bilhassa ince işleri de yapabilecek.. Elisin epey videosunu izledim forumda neden ısrarla istendiğine hiçbir anlam veremedim ..
ben de tam tersi düşünüyorum :asd:

hızlı bir adam şart gibi sadece dar alanda iş yapmaya çalışıyoruz arada defans arkasına sarkacak adam lazım.

Ferdi kadioglu=messi

Suan eniyi turk futbolcu

1661032847089.png

Elis'in MLS istatistikleri cok cok iyi.
Portekiz ve Fransa istatistikleri de cok iyi.
Bir ara fenerin aldigi oyuncunun MLS istatistiklerine de bakarim.

seferovic giresun macında 2 gol,umraniye maçında 3 gol kaçırdı.atsa kraldı o ayrı,şu an zihinsel ve fiziksel olarak hazır olmasada çok pozisyona giriyo ve oyunun içinde.

ayrıca ümraniye macının 2.yarısında hem oynadı hem oynattırdı,fiziken daha iyiydi.ikinci yarının basında yaptıgı çapraz kosu ve keremin ona atamadıgı pasla beraber ikinci yarıda begendiğim isimdi
Yaw adamin 8 isabetli pasi var ne oynayip oynatmasi yaw

Nwakame mevzusuna haftalardır idman görmediği ve hatırısayılır miktarda 30 yaş civarı ve üstü oyuncu alındığı için soğuk bakıyorum. Ama Kerem'in performansını gördükten sonra Kerem'den ne kadar kötü olabilir demekten de kendimi alıkoyamıyorum.

Muslera'nın yedeğine de yabancı bir kaleci mi alsak Okan'la sezon bitmez. Maçlara da 11 yabancı çıkalım derim 3 yerliyle sezon bitmez.

Mantıksız geldiyse kusura bakmayın rtaşlar okuduklarımın özetini yapıyorum.

Muslera
Boey
Lubua
Nelsson
PvA
Torreira
Oliveria
Mitso
Mertens
Sefer
Gomis
Wakame
Elis
Forvet
14 kisi boyle olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt