- 6 Ağustos 2022
- 84
- 51
- 93
Olsen de öyle,bekleri yedekliyormuş.Hoca alternatifli topcu istiyor bellikiAlbert Elis forvet hattındaki tüm mevkileri yedekleyebilecek iyi bir alternatif olabilir. İstatistikleri de iyi görünüyor iş yapabilir gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsen de öyle,bekleri yedekliyormuş.Hoca alternatifli topcu istiyor bellikiAlbert Elis forvet hattındaki tüm mevkileri yedekleyebilecek iyi bir alternatif olabilir. İstatistikleri de iyi görünüyor iş yapabilir gibi.
Fernando da çok iyi topçu.Haji wright ile iyi is yapti antalya.
ben de tam tersi düşünüyorumBen tam tersi düşünüyorum bize hızlı topcudan ziyade ne yaptığını bile alfa bir isim lazım bilhassa ince işleri de yapabilecek.. Elisin epey videosunu izledim forumda neden ısrarla istendiğine hiçbir anlam veremedim ..

Pva giderse bu cocugu alalim derim
ben de tam tersi düşünüyorum
hızlı bir adam şart gibi sadece dar alanda iş yapmaya çalışıyoruz arada defans arkasına sarkacak adam lazım.
Yaw adamin 8 isabetli pasi var ne oynayip oynatmasi yawseferovic giresun macında 2 gol,umraniye maçında 3 gol kaçırdı.atsa kraldı o ayrı,şu an zihinsel ve fiziksel olarak hazır olmasada çok pozisyona giriyo ve oyunun içinde.
ayrıca ümraniye macının 2.yarısında hem oynadı hem oynattırdı,fiziken daha iyiydi.ikinci yarının basında yaptıgı çapraz kosu ve keremin ona atamadıgı pasla beraber ikinci yarıda begendiğim isimdi
vallaha 2.yarı hareketliydi,oynadı takım onunla beraber.hersey pas değil.mertens girdikten sonra seferovic da canlandı @Keramettin TANRIVERDİ abi de yazmıs aynısınıYaw adamin 8 isabetli pasi var ne oynayip oynatmasi yaw
Ferdi kadioglu=messi
Suan eniyi turk futbolcu