- 20 Mayıs 2011
- 23.385
- 10.354
- 1.873
hayal edilen adam garry, onyekuru türü bir adam ama bu adamın öyle bir hızı yok maalesefhızlı aradığımız profil gibi duruyor. Bir de fransa ligine göre istatiskleri iyi takımına rağmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayal edilen adam garry, onyekuru türü bir adam ama bu adamın öyle bir hızı yok maalesefhızlı aradığımız profil gibi duruyor. Bir de fransa ligine göre istatiskleri iyi takımına rağmen.
boeyin iyi özellikleri var ama kötü özellikleri de var.gevşek çocuk.teknik özellikleri ne zaman gelişir muamma ama potansiyeli var.ali turapı kazanmak lazımSadece sefer degil boey icin de aynisi yapiliyor. 50 defa bolgesini bosalttigi tum toplara dandun vurdugu son dkda ceza sahasi icinde hava topunu geriye sektirdigi mactan sonra bile ovuluyor herif
Sansini topu rakibe verip 30mde defans yapan takimlarda denemeli.boeyin iyi özellikleri var ama kötü özellikleri de var.gevşek çocuk.teknik özellikleri ne zaman gelişir muamma ama potansiyeli var.ali turapı kazanmak lazım
Hafizami nasil silebilirimmason sapıttı
Emre'lerin ikisi de mental olarak büyük takım topçusu değil. Hatta Akbaba kötü oynamasına rağmen epey yırtınıyor.ben sayarım
elis de hızlı ahberdhayal edilen adam garry, onyekuru türü bir adam ama bu adamın öyle bir hızı yok maalesef![]()
Desijin disinda iyi gibi
Emre kılınç Galatasaraya gelmiş en kötü futbolcu olabilir. 33 yaşında ve 5 yaşından beri neredeyse tüm maçlarımızı izlemiş bir insan olarak diyorum bunutamam biraz mübalağa yapıyorum ama gerçekten bu kadar çelimsiz isteksiz ruhsuz 2 metre önüne pas atmaktan aciz adam çok az gördüm. Kanat desen kanat değil on numara desen göbek desen o da değil..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boey iyi mac cikardı aksini söylemek art niyetlilik,sen boyle yazınca futbol bildigini dusunecegimizi zannediyorsun benceSadece sefer degil boey icin de aynisi yapiliyor. 50 defa bolgesini bosalttigi tum toplara dandun vurdugu son dkda ceza sahasi icinde hava topunu geriye sektirdigi mactan sonra bile ovuluyor herif
Latovleviciyi canli izledigim icin cok sansliyimGsnin gelmis gecmis aldigi en kotu topcular
1 tarik camdal
2 lukunku
3 latovlevici
32 yaşındaKatarlıların Suudilerin bile vermediği parayı biz vereceğiz ha min 35 yaşındaki adama. Ah Galatasaray ah
Üstat bu ne yav?
dervişoğlu’nu almadığın için akbayaya maruz kalıyorsun. dervişoğlunun son vuruşu yok ama esnek adam çalım falan atıyor karşı karşıya bırakıyordu. akbaba kütük gibi.bence bu maç öyle yapacaktı büyük ihtimal ama miço sakatlanınca mecburen oynattı. yoksa torreira miço önlerinde sergio olurdu