Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece sefer degil boey icin de aynisi yapiliyor. 50 defa bolgesini bosalttigi tum toplara dandun vurdugu son dkda ceza sahasi icinde hava topunu geriye sektirdigi mactan sonra bile ovuluyor herif
boeyin iyi özellikleri var ama kötü özellikleri de var.gevşek çocuk.teknik özellikleri ne zaman gelişir muamma ama potansiyeli var.ali turapı kazanmak lazım

Emre kılınç Galatasaraya gelmiş en kötü futbolcu olabilir. 33 yaşında ve 5 yaşından beri neredeyse tüm maçlarımızı izlemiş bir insan olarak diyorum bunu:) tamam biraz mübalağa yapıyorum ama gerçekten bu kadar çelimsiz isteksiz ruhsuz 2 metre önüne pas atmaktan aciz adam çok az gördüm. Kanat desen kanat değil on numara desen göbek desen o da değil..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

elis.webp

Emre'lerin ikisi de mental olarak büyük takım topçusu değil. Hatta Akbaba kötü oynamasına rağmen epey yırtınıyor.
Oyuna sonradan girdiğin bir maçta dahi lay lay lom şeklinde umursamazca takılıyorsan bu seviyelerde işin yok demektir. Oyuna sonradan giriyorsun spiker toplamda 2 defa filan adını söylüyor 25 dakikada. Böyle bir şey olabilir mi.
MHY'ye bak bir de. Yeterliliği tartışılır ama sahada bi kavga veriyor mesela.

Antalyadaki Hacivat bizim takımda da iş yapardı galiba.

Emre kılınç Galatasaraya gelmiş en kötü futbolcu olabilir. 33 yaşında ve 5 yaşından beri neredeyse tüm maçlarımızı izlemiş bir insan olarak diyorum bunu:) tamam biraz mübalağa yapıyorum ama gerçekten bu kadar çelimsiz isteksiz ruhsuz 2 metre önüne pas atmaktan aciz adam çok az gördüm. Kanat desen kanat değil on numara desen göbek desen o da değil..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gsnin gelmis gecmis aldigi en kotu topcular

1 tarik camdal
2 lukunku
3 latovlevici

Sadece sefer degil boey icin de aynisi yapiliyor. 50 defa bolgesini bosalttigi tum toplara dandun vurdugu son dkda ceza sahasi icinde hava topunu geriye sektirdigi mactan sonra bile ovuluyor herif
Boey iyi mac cikardı aksini söylemek art niyetlilik,sen boyle yazınca futbol bildigini dusunecegimizi zannediyorsun bence

bence bu maç öyle yapacaktı büyük ihtimal ama miço sakatlanınca mecburen oynattı. yoksa torreira miço önlerinde sergio olurdu
dervişoğlu’nu almadığın için akbayaya maruz kalıyorsun. dervişoğlunun son vuruşu yok ama esnek adam çalım falan atıyor karşı karşıya bırakıyordu. akbaba kütük gibi.

elinde dervişoğlu olsa ümraniye maçı da daha rahat geçerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt