Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hücumda güçlüysen şampiyon olabiliyorsun, iyi savunma takımı olmak yetmiyor genelde. bu sebeple ehvenişer deyip yerlilerin geride kullanılması gerektiğini söylüyorum yoksa yerli savunmacılar iyi diye demiyorum.
ya işte rakibin hücumu senden daha iyi olduğu zaman direkt çuvallıyorsun o zaman.

O zaman durum daha vahim. Çünkü elinde olmayan sebeplerden dolayı çıkardığını bildiği halde oyuncu bunu yapıyorsa bir iletişimsizlik var demektir.
Yada Cengiz ilk 11'de olmayı bekliyordu; ilk 11'de olmayınca ve oyuna geç girip mac bitmeden oyundan alınınca hayal kirikligiyla birlikte biraz fazla tepki gösterdi.

Totemimi bi mesajligina kenara koyup

Bir iki kelam edeyim okan hakkinda

Ilk defa ikinci yari isik verdi
Emre ilk yari calisksnmis iyi oynuyormus gibi gozuksede aslinda aksayanin o oldugunu iyi suzmus
Herif yerini dolduramiyor arkadas
Pres yapiyor ama top kapma 0
Pas atiyor paslari ya 2 metre hizli onune yada adamin kosusunun arkasina fln neyse
Orada takdir ettim
Cogu td takimin en iyisi emreydi ilk yarida diye cikarmazdi

Ikincisi giresun macinda ki hatasini ilk yari devam ettirip ikinci yari degistirdi
Keremi kanada cekip pvayi ortaya cekti ortasahada hemen cogaldik

Ucuncusu ise eksi olarak goruyorzm kerem ilk defa iyi oynadi bu sezon ikinci yari tak cikardi gol geliyorum derken takimin ahenkini bozdu

bu arada cornelius’a biraz temaslı oynamazsak tüm topları indirme ihtimali çok fazla. geçen sene luyi formsuzken yemişti bu herifi. bu ts maçında apo formsuzken apo yerine düşünülebilir mi acaba ama yabancı sınırı sıkıntı o zaman

ya işte rakibin hücumu senden daha iyi olduğu zaman direkt çuvallıyorsun o zaman.
vasat yerlileri bi yere koymak zorundayız sonuçta. hücuma koyup gol kabızı bir takım olmaktansa geriye koyup defans gücünden feragat etmeyi mantıklı buluyorum şahsen çünkü geçmiş şampiyonluk istatistikleri onu gösteriyor. hücumu güçlü takımlar şampiyonluğa daha yakın oluyor

dervişoğlu’nu almadığın için akbayaya maruz kalıyorsun. dervişoğlunun son vuruşu yok ama esnek adam çalım falan atıyor karşı karşıya bırakıyordu. akbaba kütük gibi.

elinde dervişoğlu olsa ümraniye maçı da daha rahat geçerdi.
Dervişoğlu'da çok tembel bir adam hala hiç bir yere gitmedi son anlarda alabiliriz gibi. Mertens ile birbirlerini yedeklerler. Mertens'i 2.yarılarda kullanayım dersen Halil ile yada Mertens'i ilk 50'ta kullanayım dersen Mertensile başlayıp sonra Halil yapabilirsin ama onun içinde istenen para çok belki fırsat olursa.

Bak güzel kardeşim böyle kıçından element uydurarak hayal ürünü şeyler yazscaksan beni lütfen alintilama..
Bizim teklifimiz 1 milyon Euro 500 bin de başarı bonusu (bize yakın tüm kaynakların yazdığı rakam)katarlilarin ne kadar verdiğini ne biliyorsun veya Nwakaemenin onlardan ne istediğini ?
İkinci olarak kafana göre milletin yaşını büyütüp kuculteceksen o işin boku çıkar ..
2 hayali argumanina ne cevap vermemi bekliyorsun ?
Güzel kardeşim aptala anlatır gibi anlatıyorum ki kolayca anlayasın.

Bizim teklif ettiğimiz parayı Trabzon’da teklif
etti ve kabul etmedi. Ortadoğu kuluplerinden 3 milyona yakın para istedi ama bizimle 1.5 a anlastı demek sfkdkjf

Yaş konusunda ise bu bir realitedir Afrikalı topçular ve yaş küçültme olayı.Dedikodusu çıkmıştı

Kaptın mı? Sanmıyorum ama neyse. İyi geceler

Totemimi bi mesajligina kenara koyup

Bir iki kelam edeyim okan hakkinda

Ilk defa ikinci yari isik verdi
Emre ilk yari calisksnmis iyi oynuyormus gibi gozuksede aslinda aksayanin o oldugunu iyi suzmus
Herif yerini dolduramiyor arkadas
Pres yapiyor ama top kapma 0
Pas atiyor paslari ya 2 metre hizli onune yada adamin kosusunun arkasina fln neyse
Orada takdir ettim
Cogu td takimin en iyisi emreydi ilk yarida diye cikarmazdi

Ikincisi giresun macinda ki hatasini ilk yari devam ettirip ikinci yari degistirdi
Keremi kanada cekip pvayi ortaya cekti ortasahada hemen cogaldik

Ucuncusu ise eksi olarak goruyorzm kerem ilk defa iyi oynadi bu sezon ikinci yari tak cikardi gol geliyorum derken takimin ahenkini bozdu

10 numara oynayan bir oyuncu çalışkanlığı üzerinden ovuluyorsa bir boka yaramıyor demektir.. Önce kendi görevini iyi yapacak bu haliyle yedekten fazlası olamaz zaten

Bak güzel kardeşim böyle kıçından element uydurarak hayal ürünü şeyler yazscaksan beni lütfen alintilama..
Bizim teklifimiz 1 milyon Euro 500 bin de başarı bonusu (bize yakın tüm kaynakların yazdığı rakam)katarlilarin ne kadar verdiğini ne biliyorsun veya Nwakaemenin onlardan ne istediğini ?
İkinci olarak kafana göre milletin yaşını büyütüp kuculteceksen o işin boku çıkar ..
2 hayali argumanina ne cevap vermemi bekliyorsun ?
Jalmina'nın dediğine göre bu Nwakame'nin istediği + 2yıllık kontrat istiyor sanırım. İmza parası da istiyor mu o da önemli.

oliveira konusunda geri dönüşler olmuş.sevindirici.arkadaşlar adamın solunda anholt formsuz,kerem formsuz.emre akbaba arada bikaç pres harici ortalıkta yok.seferovic fiziken 0.boeyinin hücum gücü sınırlı.bu herif kimin önüne top atsın,kimle anlaşsın Allah askına?

geldiğinden beri 1 defa yunusa yakın oldu,onda da topu bıraktı yunusa ama yunusun haberi yoktu bundan.yunusla daha çok birikte oynamalı aslında.keremle de öyle...

bir oyun planı yok.üstelik kerem ve yunus sürekli içeri katettirilerek oynattırılyo takıntılı bi şekilde.rakipte orayı kalabalık tutuyo.bekleri de kullanamayınca bişey yapamıyoruz.

oliveirayı kullanamamak,yunusu etkisizleştirmek okan burugun suçu.kerem gecen sene savunma arkası koşularla gol attı.moskova,gaziantep vs bunu bu sene denemedik keremle.kerem kendi bildiğini oynasa yine etkili olur.bu içe katetme sevdası nedir anlamadım?

yunusta,keremde çizgide çalımlarla gidebilen adamlar.yunus dar alanda ve geniş alandada etkili normalde.hoca büyük problem şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt