Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Waka gelecek de form tutacak da biz gorucez. Haziranda imzasalar ses etmez hatta mutlu olurdum. 2 ay daha kerem falan izlemek istemiyorum kanatta

hazır transfer dönemi devam ediyorken öne çıkayım, kendimi biraz daha göstereyim çabasında mı bunlar acaba. ayrılmak istiyor vb dönen haberler doğruysa eğer şu transfer dönemi bir an önce bitse de adam gibi odaklansalar işlerine
Kerem'i satıp Cengiz'i almamız yok mu?

Yunus şu 3 maç bize karşı oynasa 4 gol 3 asist falan yapardı bizden giden topçular GS kalecisi görünce Kevin De Bruyne oluyor
var böyle bişey.benim sinirimi serkan kırıntılı bozdu.herif mertensin şahane kafasını cıkardı,boeyin pozisyonda harikaydı.öteki tarafta ertugrylu izlliyosun,arda gülere buyur kardeş çekiyo.köşe seçiyo penaltı vurusu yapılyomuş gibi falan

Bu arada acik acik konusalim

Kerem varken kerem oynar (yabanci sinirindan dolayi)

Yedegide ya cok genc bi fisek kanat olur
Yada teknik bir yasli

Baska olmaz

peki üstad diyelim ki nwakaeme yarın geldi, ilk 1-2 maç sonradan alındı oyuna gol de attı, asistte yaptı, performans/form olarakta kerem'in önünde. böyle bir durumda bile sınırdan dolayı kerem mi oynamalı, yoksa senaryo böyle olursa işler değişir mi

var böyle bişey.benim sinirimi serkan kırıntılı bozdu.herif mertensin şahane kafasını cıkardı,boeyin pozisyonda harikaydı.öteki tarafta ertugrylu izlliyosun,arda gülere buyur kardeş çekiyo.köşe seçiyo penaltı vurusu yapılyomuş gibi falan

Ya bu yvsk Konya'da da böyleydi

Çok köşeye gitmedi o top. Müthiş diyemeyiz

Şimdi takım birbirine uyum sağlamadı akan etkili bir oyun yok, Gomis’in iki tane son vuruşuyla 6 puan aldık okey de bu duruma gelene kadar istatistik kasıcam ayağına saçma sapan işler yapıp duruyoruz haftalardır. şu aşağıdaki işleri çözsek gomis’in girmesine dahi gerek kalmayacaktı.
840CEAD2-9A70-464F-BEB0-A0B4F90EFF29.webp

320BECBE-AEF0-41AE-AE9D-5ABF70D2E2EA.jpeg

4ECBC177-17A0-45BB-B21D-A1B21F4841D9.jpeg
336BBAFD-AA88-452D-AF14-A4504F1A1283.jpeg
2A01A815-CEC0-4077-A0DD-FBDC40C97E9F.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt