Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Wakame bizi champ yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son macta musleranin uzun topunda topu disari cekmesi ve sonrasında topu seferovice atmaması beni üzdü.Yunus şu 3 maç bize karşı oynasa 4 gol 3 asist falan yapardı bizden giden topçular GS kalecisi görünce Kevin De Bruyne oluyor
Kerem'i satıp Cengiz'i almamız yok mu?hazır transfer dönemi devam ediyorken öne çıkayım, kendimi biraz daha göstereyim çabasında mı bunlar acaba. ayrılmak istiyor vb dönen haberler doğruysa eğer şu transfer dönemi bir an önce bitse de adam gibi odaklansalar işlerine
Pva kazimCikar goster
var böyle bişey.benim sinirimi serkan kırıntılı bozdu.herif mertensin şahane kafasını cıkardı,boeyin pozisyonda harikaydı.öteki tarafta ertugrylu izlliyosun,arda gülere buyur kardeş çekiyo.köşe seçiyo penaltı vurusu yapılyomuş gibi falanYunus şu 3 maç bize karşı oynasa 4 gol 3 asist falan yapardı bizden giden topçular GS kalecisi görünce Kevin De Bruyne oluyor
Bu arada acik acik konusalim
Kerem varken kerem oynar (yabanci sinirindan dolayi)
Yedegide ya cok genc bi fisek kanat olur
Yada teknik bir yasli
Baska olmaz
Kerem'i satıp Cengiz'i almamız yok mu?
20m verecek imkanin olsa alir misincengiz dönmez tr'ye reis, dönecek olsa da bonservisi vardır onun 20 civarlarında, imkansız iş :/
var böyle bişey.benim sinirimi serkan kırıntılı bozdu.herif mertensin şahane kafasını cıkardı,boeyin pozisyonda harikaydı.öteki tarafta ertugrylu izlliyosun,arda gülere buyur kardeş çekiyo.köşe seçiyo penaltı vurusu yapılyomuş gibi falan
20m verecek imkanin olsa alir misin
Kim diyorBu Nwakaeme'yi bize çaktılar sanırım. Yazıklar olsun.
Wakayemenin topculuguna laf edilmez ama adam hazirandan beri calismiyor. Yarin gelir adim atacak hali olmaz. Tuh ya neden boyle oldu dediginizde hatirlatiriz...Bu saatten sonra Mason Okanin futbol bilgisine güveniyorum
Çok köşeye gitmedi o top. Müthiş diyemeyizvar böyle bişey.benim sinirimi serkan kırıntılı bozdu.herif mertensin şahane kafasını cıkardı,boeyin pozisyonda harikaydı.öteki tarafta ertugrylu izlliyosun,arda gülere buyur kardeş çekiyo.köşe seçiyo penaltı vurusu yapılyomuş gibi falan
Bu saatten sonra Mason Okanin futbol bilgisine güveniyorum