Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki üstad diyelim ki nwakaeme yarın geldi, ilk 1-2 maç sonradan alındı oyuna gol de attı, asistte yaptı, performans/form olarakta kerem'in önünde. böyle bir durumda bile sınırdan dolayı kerem mi oynamalı, yoksa senaryo böyle olursa işler değişir mi

Wakame ztn 90 dakikayi tsdede cikaramiyordu

Sen hoca olarak herkesi hem sampiyonluga hemde rolune inandiracaksin

peki üstad diyelim ki nwakaeme yarın geldi, ilk 1-2 maç sonradan alındı oyuna gol de attı, asistte yaptı, performans/form olarakta kerem'in önünde. böyle bir durumda bile sınırdan dolayı kerem mi oynamalı, yoksa senaryo böyle olursa işler değişir mi
Nwakame kaç yaşında ve cüsseli bir adam 90 dk çıkarması mümkün değil o yüzden rakipler yorulunca oyuna girmesi daha mantıklı olur. Mertens cüsseli olmamasına rağmen 90 dk çıkarmaz ama 60-70 dk oynar o yüzden mesela Nwakame- Halil geldi diyelim. İlk 60-70 dk Kerem- Mertens olur baktık açamadık Nwakame- Halil bu ikilinin yerine girebilir. Halil olmasa bile Akman olabilir bu şekil bir rotasyon da oluşturula bilinir yerli sınırından dolayı.Ama hala genç bir oyuncunun daha doğru olacağını düşünüyorum.

Buyuk takimda oynamak harbi farkli birsey

Bu forumda 99,9999muz trezegeyi istiyorduk

Gelse as kanat derdik ama gel gor ki su haliyle kerem>trezege

As topcuyu oynayarak goruruz

Bize 1 teknik
1 hizli kanat lazim

Dogrusu bu

Nwakame kaç yaşında ve cüsseli bir adam 90 dk çıkarması mümkün değil o yüzden rakipler yorulunca oyuna girmesi daha mantıklı olur. Mertens cüsseli olmamasına rağmen 90 dk çıkarmaz ama 60-70 dk oynar o yüzden mesela Nwakame- Halil geldi diyelim. İlk 60-70 dk Kerem- Mertens olur baktık açamadık Nwakame- Halil bu ikilinin yerine girebilir. Halil olmasa bile Akman olabilir bu şekil bir rotasyon da oluşturula bilinir yerli sınırından dolayı.Ama hala genç bir oyuncunun daha doğru olacağını düşünüyorum.
evet waka zaten yoğun tempoya falan dayanamaz sordugum soru farzet ki waka taş gibi oynuyor 90dk, Kerem'i attın yedeğe. 3. Yerli kim olur böyle bi durumda

Guiza kokusu almaya başladım yavaştan şikecilere güldük yıllarca başımıza aynısı gelmese bari.

Cusseden ziyade nwakaemenin oyun stili çok efora dayalı devamlı dribbling çalım ikili mücadele çok yorucu bir tarzı var böyle adamların gençken bile 90 dk çıkarmasi zor

Oha yeni gördüm öve öve bitirilemeyen teabzonu kevgir etmiş Antalya bide bizim takıma şöyle böyle diyorlardı geçen haftaki Giresun bu haftaki ümraniye Beşiktaş Fener trabzonu kevgir eder net diyorum

evet waka zaten yoğun tempoya falan dayanamaz sordugum soru farzet ki waka taş gibi oynuyor 90dk, Kerem'i attın yedeğe. 3. Yerli kim olur böyle bi durumda
Waka 90 dk çıkaramaz da adam gençlik iksiri içmiş olsun öyle bir durumda. Mertens'i yorgun savunmalara karşı kullanmak için saklamak bir seçenek gelirse Halil gelmezse Hamza Akman'ı koymak yada kaleye Okan 2.seçenek. Diğer seçeneklerde PVA yerine Kazımcan, Dubois yerine Ali Turalp başka da bir seçeneğimiz yok zaten.

oliveira 3 gol 2 asistle başlayabilrdi.2 frikik direkten döndü.antalyada penaltısı verilmedi.giresun macında kornerden gol kaçırdı.bi de ümraniye maçında seferovic muthis asistini yedi

şu emre akbaba yerine hamza olur ama emirhan kayar manyak olurdu yav.:( çocuk müthiş deliyo savunmayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt