Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu Antalya harbi iyi takım ha. Bireysel oyuncu kalitesi de yüksek, takım oyunu da var. Vallahi iyi ki ilk haftada oynayıp bir şekilde kazanmışız buradan. Tüm takımların çok rahat puan kaybedeceği bir deplasman gibi görünüyor.

Trabzon ile başka bir olayda var yalnız ilk başta anlaşıyorlar sonra başkanları anlaştıkları rakamı düşürmek istiyor öyle bir şey var sonra bonservisi ile aslında daha maliyetli Trezeguet'i alıyorlar. Nwakame'de orta doğunda 3-3.5 teklif alacağını düşünüyor ama 2.5 civarı teklif alıyor o paraya da oraya gitmektense TR'de biraz daha azına bonuslar ile 2'ye kalmaya razı oluyor gelişen durum bu şekilde. Ben yine de gelmesini istemem takımda yeterince tecrübe var biraz dinamik oyuncularda lazım. Trabzon pişmandır misal şuan. Nwakame onlara Antalya- Kopenhag gibi maçları almasını sağlıyordu, Trezeguet bu iki maçın kaybında da ciddi sorumlu varlık gösteremedi.

Kapalı savunmaları bizde açamıyoruz. Mesela giresun. Herkes hızlı oyuncu istiyor. Sadece açık alanda oynayacak set oyunun da öküzün trene baktığı gibi bakacak bir oyuncu istemiyorum. Nwakame gibi topcu lazım bize

Hazir gelip fayda saglayacak oyuncu tam olarak kendisi.

Super transfer. Tebrik ediyorum yönetimi, cok aramışlar mı

Bak Kerem hazır oyuncu. Emre akbaba da hazir oyuncu Anholt'ta. ne güzel katkı veriyorlar.

Geçen sene yürüyen hali ligi domine etti. Sol kanat, sağ kanat 10 numara yedekler.

Gidecekler hızlı diye bir tane boş oyuncu alacaklar ondan korkuyorum. Ispanyol basını hazard yazıyor. Alabilirsek çok iyi olur.

Toreyraya maşallah deyin renkdaslar, biliyosunuz pek bi meshuruz dağ gibi adamları çamura çevirmeye.

Elem tere fiş kem gözlere şiş.

Hepinize günaydınlar efenim. Mutlu pazarlar.

Bu cünüp nöbeti kapatmanın zamanı geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt