Lan bu Antalya harbi iyi takım ha. Bireysel oyuncu kalitesi de yüksek, takım oyunu da var. Vallahi iyi ki ilk haftada oynayıp bir şekilde kazanmışız buradan. Tüm takımların çok rahat puan kaybedeceği bir deplasman gibi görünüyor.
Gelmez hocam mertenssanırım bi 10 sürprizi olacak
Ici gecmis 2m ustu alacak sozum ona yildiz topculara karnimiz tok. O tarz herifler gelecekse transfersiz kapatalim faha iyi

Haberde gul döktüm yollarına mi desin diyorne yapsaydı gül döktüm yollarına mı deseydi![]()
Trabzon ile başka bir olayda var yalnız ilk başta anlaşıyorlar sonra başkanları anlaştıkları rakamı düşürmek istiyor öyle bir şey var sonra bonservisi ile aslında daha maliyetli Trezeguet'i alıyorlar. Nwakame'de orta doğunda 3-3.5 teklif alacağını düşünüyor ama 2.5 civarı teklif alıyor o paraya da oraya gitmektense TR'de biraz daha azına bonuslar ile 2'ye kalmaya razı oluyor gelişen durum bu şekilde. Ben yine de gelmesini istemem takımda yeterince tecrübe var biraz dinamik oyuncularda lazım. Trabzon pişmandır misal şuan. Nwakame onlara Antalya- Kopenhag gibi maçları almasını sağlıyordu, Trezeguet bu iki maçın kaybında da ciddi sorumlu varlık gösteremedi.
en az 3 rtaşHoca üç oyuncu alacağız dedi.
Stoper
Kanat
Forvet
Olur sanırım. Ur opinions?
Hazir gelip fayda saglayacak oyuncu tam olarak kendisi.
Super transfer. Tebrik ediyorum yönetimi, cok aramışlar mı
www.haberzafer.com
Yapay zeka algoritması yapmış mış, şimdi aynı sistemle hakem atamalarını da yapacaklarmış mış, yani TFF nin bir etkisi yok muş muş.Fixtürü ali Koç yapsa böyle yapardı GS Ts yi Ağustos ayında antalyayla oynatırdı