- 1 Şubat 2009
- 25.113
- 25.305
- 3.468
:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yerli yok ayrıca Gomis ilk 11 başlasaydı o 2 golü atamazdı sonradan girince daha etkili oluyorMükemmel saçmalamış helal olsun. Hayran kaldım.
Sana ne yaptilar böyle lan
Ertem bile daha doğru kadro yapardı. Bartrayı falan koyardı
NapmışlarSana ne yaptilar böyle lan
Yunus forvet mi?Gsnin ideal 11i
Muslera
Patrick
Nelsson
Luyindama
Apo
Boey dubois
Torreira sergio
Mertens midstjo
Gomis seferovic kerem
Yunus
Aynen. Gomis 30dakika bile oynayamaz yav.3 yerli yok ayrıca Gomis ilk 11 başlasaydı o 2 golü atamazdı sonradan girince daha etkili oluyor
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12.00dan itibaren erden timur bilgilendiriyor ve transferlerdeki süreçlerden bahsediyorAdnan ve Belotti bu hafta da imza atmazlarsa bize gelecekler gibi.
Bu arada nerede okudugumu unuttum ama Adnan, Tr ligini istemiyormus. Tabi simdi işler degisti
ElisGalatasaray'ın şu anlık kanat transferi için 2 alternatifli isim var bunlardan biri Adnan Januzaj ve Alberth Elis.Şu an için bu 2 isim var. (Bilal Yazar)
Bir tek ona mi takildin reisYunus forvet mi?

Osayi'nin kendini attığı pozisyonda penaltı gibi konuşaçaktı sonra tekrarını gösterdiler sustu. Yine yerleşik savunmaya hiç üretemeyen Fener'e gol atmak istese atar gibi saçma bir argüman sundu.orda abartılı yorumları oldu gibi ama ,tarafsız olmak istedi.ondandır
Ekli dosyayı görüntüle 174642Ekli dosyayı görüntüle 174643bizde duyum olmaz arkadaslar, öngörü olur.bir doktor ve bir astrolog olsaydi su kulupte midsoyu de koruyabilirdik.neyseki kendisi antep macinda kadroda olacak diye düşünüyorum