Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim acacagim baslikda imkansiz olanlar gercek olur 19u beklemeyiz

Haklı çıktı mı pek net değil daha çok bizim basın artık haber alamıyor, dış haberde ne görse onu tekrarlıyor gibi. Bu Milan sol beki de menajer önerisidir almayız yüksek ihtimal. Fırsat olarak sol beke Emerson gelebilir bir ihtimal PVA giderse gitmezse u21 kuralından bir sol bek olur.

Bonuslarla 2,5 milyon € önermişiz. (Nevzat’ın haberi) Yarın toplantı varmış. (Longo’nun haberi) Rodops, Serhan, Nevzat hepsi doğruladı. Gayet ciddi bence. Emerson’u WHU aldı zaten. U21 sol bek aradığımızı sanmıyorum, Okan Hoca PvA’nın önüne bir isim istiyor. (Toure’nin önüne olup olmadığı tartışılır btw) Hem U21 hem de PvA’nın önüne bir isim 6-7 milyonu bulur.

ben adananın aldığı dyzubuya nasıl oynayacak merak ediyorum.Birara bizlede adı geçmişti

Bonuslarla 2,5 milyon € önermişiz. (Nevzat’ın haberi) Yarın toplantı varmış. (Longo’nun haberi) Rodops, Serhan, Nevzat hepsi doğruladı. Gayet ciddi bence. Emerson’u WHU aldı zaten. U21 sol bek aradığımızı sanmıyorum, Okan Hoca PvA’nın önüne bir isim istiyor. (Toure’nin önüne olup olmadığı tartışılır btw) Hem U21 hem de PvA’nın önüne bir isim 6-7 milyonu bulur.
Bu U21 yabanci olayi nedir? Yabanci sayisini kuslar icin 21’e cikarmadilar mi? Yoksa bu yedeklerde daha fazla yabanci bulundurabilmek icin mi? 14 + 3 tarzi.

PVA varken onun önünde bir isim almakta çok saçma Okan hocaya birinin bazı şeyleri sürekli transferle çözemeyeceğini söylemesi lazım.Bu ismi çıkan kişinin de PVA'nın önünde olduğunu düşünmüyorum. Karabağlı veya Meksikalı ismi çıkanlar gayet iyiye benziyordu PVA'yı da kesebilirlerdi ben o tarz birini bekliyorum. Yazdığın isimlerin hepsi İtalya'da ismi görüp girdiler diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt