- 16 Haziran 2010
- 204.670
- 156.948
- 6.838
Yonetimden her hangi biriyeni nöbeti kim açacak belli mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetimden her hangi biriyeni nöbeti kim açacak belli mi ?
Bilmiyorum o konuyu pek net adama PL'de transferinin son haftasında olursa şaşırmam. PL takımları transfer kapanış zamanlarını da seviyor sanki.1 hafta evvelden prosedür olarak teklif mektubu göndermek zorunda diye yazılmıştı burada.
Kalsın zaten benim sadece böyle bir hissiyatım var nedense.20 verip almak varken neden son gune biraksinlar? Bizimkiler 20’ye tav olacaklarini belli ettiler. Nelsson kalir bizde. Kalmasi da lazim zaten.
Haklı çıktı mı pek net değil daha çok bizim basın artık haber alamıyor, dış haberde ne görse onu tekrarlıyor gibi. Bu Milan sol beki de menajer önerisidir almayız yüksek ihtimal. Fırsat olarak sol beke Emerson gelebilir bir ihtimal PVA giderse gitmezse u21 kuralından bir sol bek olur.
Ben açayım mıYonetimden her hangi biri
Nereyeuzayalım
Aldilar miben adananın aldığı dyzubuya nasıl oynayacak merak ediyorum.Birara bizlede adı geçmişti
Yokkisol bek yerli ve milli yapılmalı başka çare göremiyorum şahsen.
Olûr kimle uzamak istersinuzayalım
Bu U21 yabanci olayi nedir? Yabanci sayisini kuslar icin 21’e cikarmadilar mi? Yoksa bu yedeklerde daha fazla yabanci bulundurabilmek icin mi? 14 + 3 tarzi.Bonuslarla 2,5 milyon € önermişiz. (Nevzat’ın haberi) Yarın toplantı varmış. (Longo’nun haberi) Rodops, Serhan, Nevzat hepsi doğruladı. Gayet ciddi bence. Emerson’u WHU aldı zaten. U21 sol bek aradığımızı sanmıyorum, Okan Hoca PvA’nın önüne bir isim istiyor. (Toure’nin önüne olup olmadığı tartışılır btw) Hem U21 hem de PvA’nın önüne bir isim 6-7 milyonu bulur.
PVA varken onun önünde bir isim almakta çok saçma Okan hocaya birinin bazı şeyleri sürekli transferle çözemeyeceğini söylemesi lazım.Bu ismi çıkan kişinin de PVA'nın önünde olduğunu düşünmüyorum. Karabağlı veya Meksikalı ismi çıkanlar gayet iyiye benziyordu PVA'yı da kesebilirlerdi ben o tarz birini bekliyorum. Yazdığın isimlerin hepsi İtalya'da ismi görüp girdiler diye düşünüyorum.Bonuslarla 2,5 milyon € önermişiz. (Nevzat’ın haberi) Yarın toplantı varmış. (Longo’nun haberi) Rodops, Serhan, Nevzat hepsi doğruladı. Gayet ciddi bence. Emerson’u WHU aldı zaten. U21 sol bek aradığımızı sanmıyorum, Okan Hoca PvA’nın önüne bir isim istiyor. (Toure’nin önüne olup olmadığı tartışılır btw) Hem U21 hem de PvA’nın önüne bir isim 6-7 milyonu bulur.
nöbet 18 de ilk sayfadan yer kapın tarihi nöbet olacakNereye