Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil sırtı dönük top alabilen Türk en iyi oyuncu. Adam eksiltme var. Sıkıntısı son noktada. Onu çözse zaten bizle adı anılmaz. Daha çocuk genç tecrübeleneceği uzun bir zaman var önünde. Başka bir takıma gitse niye almadık diyebileceğimiz bir oyuncu Halil. Bize kalsa her yerli oyuncu dandik, bir işe yaramaz, tembel vs. Ama yerli oyuncu olmak zorunda ne yazık ki ve alınabilecek ise en iyi yerlilerden biridir Halil

maç özetlerini de tekrardan izleyince 1 kasımpaşa 2 karagümrük diyebilyosun rahatlıkla.karagumruk ne geniş alanlar veryo öyle.bjk stoperleri ortasahaya kadar gelip pas vermiş.özette bile var bu.o stoper kel burak bastan asagı komedi

bir biz denk gelemedik böyle ballı hurma tatlısı rakiplere.

Son düzenleme:
1 Eylül’deki Avrupa’nın büyük liglerinde transfer deadline’ı sonrası bizim transferler belli olur

5.5 verilsin istemem Halil icin. Dedigim gibi 5.5'a salacaklarini da hic dusunmuyom
kira + 4-5,5 arası opsiyon şu şartlarda güzel anlaşma. Bu sene de satmadıklarında gelecek sene 1 sene sözleşmesi kalmış bir futbolcu olacak ellerinde.

Oynatmıyorlar da kaça bırakmayı düşünüyorlar ki. Türkiyeye saplarız diye düşünüyorlarsa eğer seneye kimse yerlinin yüzüne bakmaz daha 3 milyona acuna satarlar.

Anadolu takinlari en iyi topcularini transferin son haftasi aliyor
Fiyatlari dusurup

Anadolu takimlarinin ilk analizi ekimde yapilir

tehdit etmişler metini bu fikstürü çekeceksiniz diye tff değişti ama oyunlar değişmedi
Kafa açma Can.

Kasimpasa karagumruk istanbul var
Pirlo haftaya da 4 yiyip kovulur. Paşa da stoper bulur bizim maça kadar ya da iyileşirler. İstanbul'u bilmiyorum.

Giresun ve Ümraniye gibi kompakt takımlar böyle oynarsa büyüklere sıkıntı çıkarır. Giresun geçen sene İstanbul deplasmanlarnın hepsinde iyidi.

kira + 4-5,5 arası opsiyon şu şartlarda güzel anlaşma. Bu sene de satmadıklarında gelecek sene 1 sene sözleşmesi kalmış bir futbolcu olacak ellerinde.

Oynatmıyorlar da kaça bırakmayı düşünüyorlar ki. Türkiyeye saplarız diye düşünüyorlarsa eğer seneye kimse yerlinin yüzüne bakmaz daha 3 milyona acuna satarlar.
Iste su an 3'ten fazla veren cikmiyodur bence. Onlar da seneye de 3 veren cikar diye beklemeye gectiler diye dusunmekteyim. Zaten hazirlik doneminde faydalandilar memnundular kim bilir sezon icinde sans vermeyi bile dusunebilirler. Championship loan bekliyom

ben banlıyken bu foruma giriyo
ben gelince bu gidiyo. bu adamla ben bi türlü oturup da konuşamadım
Screenshot_1.webp

Yeni nöbet sabahleyin gscimbom forumlarında olacaktır sabah ola hayrola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt