- 26 Kasım 2012
- 185.639
- 258.439
- 5.998
Yeni nöbet sabahleyin gscimbom forumlarında olacaktır sabah ola hayrola
kim açıcek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni nöbet sabahleyin gscimbom forumlarında olacaktır sabah ola hayrola
Yaw kilitle ac yenisini biraz insiyatif kullanYeni nöbet sabahleyin gscimbom forumlarında olacaktır sabah ola hayrola
Ulan 1 tane kolay maç yok ilk 10 haftada.
Metin nasıl fikstür çektin yahu.
Ümraniye maçında iyidik, o oyunu 25 dk oynasan karşında duramaz kimse.Iyi oynarsan hepsi kolay 2011
Kotu oynarsan hepsi zor 2015
Hic oynamazsan hepsi zulum 2021
Uğur Çiftçi fln de bari. Caner nedir?yerli kuralını sol bekte kullanmak mı akıllıca yoksa hücumda kullanmak mı akıllıca fener bjk hep arkada kullanıyor yerlileri bu yzden yazdım yoksa bende meraklı degilim canere
Bu da eski bayramlar oldu iyice knkDusundum de suan elmander gibi tsye fbye bjkye gol atan santraforumuz olsa tapardik muhtemelen. Elmanderin yaptigi cidden buyuk is
Mevcut kadrodaki topcular hayal ettirmiyo aslinda onun uzuntusuyle yazilmis 1 post idi ozlemden ziyadeBu da eski bayramlar oldu iyice knk![]()
seferoviçin kaşından kan akıyorMevcut kadrodaki topcular hayal ettirmiyo aslinda onun uzuntusuyle yazilmis 1 post idi ozlemden ziyade
Kerim falan var yahu caner leş futbolcuyerli kuralını sol bekte kullanmak mı akıllıca yoksa hücumda kullanmak mı akıllıca fener bjk hep arkada kullanıyor yerlileri bu yzden yazdım yoksa bende meraklı degilim canere