Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.215
- 21.152
- 2.233
O top kayiplariyla baski zor. Insallah gelenler topun degerini bilir. Vallahi de bıktım billahi de bıktım. Bozuk para gibi top harciyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb ve bjknin kadro iyiydi abiElmander iyidi de o sezonki rakipler de tırttı yani.
Tjk geçiş dönemindeydi
Tsnin en iyi adamları gitmişti
Fb şike sürecindeydi
10 binin uğuru bozulmasın diyordum ama kero amir ne der bilememYaw kilitle ac yenisini biraz insiyatif kullan
Yoo değildi.fb ve bjknin kadro iyiydi abi
Hem Belotti hem Memphis olur mu?
Muhasebe perspektifinden sormuyorum, kadro dengesi acisindan olur musence olur mu
ne güzel uzanıyordum bana pcyi açtırdın be kardeşimemin misin.fb fransa gol kralı sowu aldı.emre vardı kadrolarında.stoch vardı.say say bitmiyo.bjk simao,fernandes,quaresma,almeida ile oynadı
olurHem Belotti hem Memphis olur mu?
@Hayri Cund agabey o avatar neyin nesi yav
bizde 12 kişiyle sezonu bitirdik.yedekte servet,zan,sercan,mehmet batdal,yiğit gökoglan ve sabri vardıne güzel uzanıyordum bana pcyi açtırdın be kardeşim
santos niang lugano gibi baba 3 topcularını kaybetmişlerdi iyi değillerdi kesinlikle. ztn iyi olsalar normal sezonda 9 puan fark yemezlerdi.
Ekli dosyayı görüntüle 174753
bjk çok iyiydi bir sene sonra menemen sezona girdiler o yüzden
Mayısa bırakmaz fişi çekerOkan
Dubois Nelsson Abdulkerim PvA
Torreira Sergio
Yunus Mertens Memphis
Belotti
Bu kadro ne yapar
Tudor takiminin zinciride fernando-ndiayenin ciktigi macda kirilmisti
Bazen zincirin kirilmasi gerekiyor
Bizim mesela gecen sene zincirimiz ts macinda kirilacakti
O 2 0 dan 2 2 olan mac tum sezonumuzu heba etti