Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Aslinda transfer doneminin kapanmasina yakin Paredes firsati cikacaktir ama bize artik OS lazim degil
Juve isi karismis Rabiot ve Arthur kalinca
Okan
Dubois Nelsson Abdulkerim PvA
Torreira Sergio
Yunus Mertens Memphis
Belotti
Bu kadro ne yapar
Barca ile anlasmis bedelsiz ayriliyor. Juve ile anlasma son asamaya gelmisti ama gorusmeler tikanmis maas pazarligi yuzunden. Birkac defa daha masaya otururlar ama Juve nakit icinde yuzmuyor anladigim kadariyla, gerekirse baska hedeflere yonelmekten caymazlar gibi bir hava varYeni haber mi var,zor o herif..
onları da nasıl verdik?oliveiraya yapılan faul verilmedi ve kontraatak
diğerleri de yine savunma arkasına uzun top.ben net pozisyon hatırlayamıyom abi antalya macında
sen böyle yazınca iştaha geliyom.Aslinda transfer doneminin kapanmasina yakin Paredes firsati cikacaktir ama bize artik OS lazim degil
Santos-Ziegler
Lugano-Bilica
Niang-Sow
Emenike-Bienvenu
O donem kalite olarak baya dustu kadrolari
Santos zieglerden 3 kat daha iyi topcuydu ustatbi lugano büyük kayıp olmuş öbürleri aynı kalitede sayılır
Aynı zamanda Trabzon da o maçtan sonra çıkışa geçti ve şampiyon oldu.Tudor takiminin zinciride fernando-ndiayenin ciktigi macda kirilmisti
Bazen zincirin kirilmasi gerekiyor
Bizim mesela gecen sene zincirimiz ts macinda kirilacakti
O 2 0 dan 2 2 olan mac tum sezonumuzu heba etti
O gunde yazmistim
Biz bu macla sezonu kaybettik diye ki o macdan sonra oyun olarsk coktuk gittik
Kosmosdan alacagimiz var
Yine bir ts deplasmani bakalim zincir bu macdami kirilacak
Ayitop kim
Basket oynayan ayiya ne denirAyitop kim
Sözleşmesini fesh edersek İngiltere'ye falan gidebiliyorlar sanıyorum boştaykenPva ve omar gonderilmek isteniyor deniyor da 1 hafta falan kaldi avrupada transfer bitmesine. Cidden yolcularsa en gec 2 3 gun icinde haberlerin dusmesi laizm