Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer dönemi bittikten sonra 11 eylülde kasimpasayi 7-0 ugurlayip birkaç gün sonra GS adasında Mertens,Torreira,Sergio, Depay,Belotti ve diğerleri, tüm transferlerimizle sağlam bi imza töreni...
Bu yazdiginin en gercekci olmayan kisminin Kasimpasa'yi 7-0 yenmemiz olmasi... bu gercekle yuzlesince tadim kacti 1 tik

De get. Hollandalilar senin beynini yikamis. Cok kaprisli ve icten pazarlikli bir millet bir de dobrayiz diye dolasiyorlar ama terbiyesizlige bahane etmisler onu da. Bizim ligimizi it gibi kiskaniyolar
Kardes sen ciddimisin? AKP miting alani mi burasi?

Hahahahhaa

Ligimizi kiskaniyorlarmis, hahahaha.

Seferovic icin ne dusunuyorsun reid
Cok severim faydali bi herif bol bol oynayacaktir. Santrfor olarak da forvet arkasi olarak da is yapacaktir. Gerektiginde forvetleri ucleyecegiz kendisiyle. Opsiyonu hangi sartla zorunlu oluyo merak ediyom

Kaleciyle karsi karsiya pozisyonda verdigi pasta yerin dibine girdim diyebilirim btw. Cok gol kacirdigini biliyodum da bu kadarini beklemiyodum. Mesela Kerem'in pasinda kacirdigi golu beklerdim

Cok severim faydali bi herif bol bol oynayacaktir. Santrfor olarak da forvet arkasi olarak da is yapacaktir. Gerektiginde forvetleri ucleyecegiz kendisiyle. Opsiyonu hangi sartla zorunlu oluyo merak ediyom

Kaleciyle karsi karsiya pozisyonda verdigi pasta yerin dibine girdim diyebilirim btw. Cok gol kacirdigini biliyodum da bu kadarini beklemiyodum. Mesela Kerem'in pasinda kacirdigi golu beklerdim
20-25 maç falan filan diyorlardı doğrusu nasıl acaba

Eskiden ankaraspor fbye iyi çakıyomus.onu anladim.bizde genelde cikmisiz ordan ümit karan sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt