Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.861
- 109.705
- 4.878
Ligi berkan cica morutan ile kucaga alacagimizi dusundugumuz saatlerdeyiz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligi berkan cica morutan ile kucaga alacagimizi dusundugumuz saatlerdeyiz...
Bu yazdiginin en gercekci olmayan kisminin Kasimpasa'yi 7-0 yenmemiz olmasi... bu gercekle yuzlesince tadim kacti 1 tiktransfer dönemi bittikten sonra 11 eylülde kasimpasayi 7-0 ugurlayip birkaç gün sonra GS adasında Mertens,Torreira,Sergio, Depay,Belotti ve diğerleri, tüm transferlerimizle sağlam bi imza töreni...
Kardes sen ciddimisin? AKP miting alani mi burasi?De get. Hollandalilar senin beynini yikamis. Cok kaprisli ve icten pazarlikli bir millet bir de dobrayiz diye dolasiyorlar ama terbiyesizlige bahane etmisler onu da. Bizim ligimizi it gibi kiskaniyolar
başından geçen tuhaf hikayeleri anlatta nöbet kapansin reis
Hayallerle yasiyani gercekler carpar
cicanin ilk maci ovguleriLigi berkan cica morutan ile kucaga alacagimizi dusundugumuz saatlerdeyiz...
Bu yazdiginin en gercekci olmayan kisminin Kasimpasa'yi 7-0 yenmemiz olmasi... bu gercekle yuzlesince tadim kacti 1 tik
Mehmet Nas o kadar eski degil. Mesut Bakkal gittigi yere goturuyodu adamieskiden mehmet çakır diye bi futbolcu varmış.mehmet nas var yine.enteresan.
Kardes sen ciddimisin? AKP miting alani mi burasi?
Hahahahhaa
Ligimizi kiskaniyorlarmis, hahahaha.
Ajax'ın karısı yazVaaaay bu is bitmis depay hayirli olsun
Birde su serefsiz psv ile insallah yine bi yerlerde karsilasirizda su dalgali konusmalarini bir yerlerine sokariz
Seferovic icin ne dusunuyorsun reidBu yazdiginin en gercekci olmayan kisminin Kasimpasa'yi 7-0 yenmemiz olmasi... bu gercekle yuzlesince tadim kacti 1 tik
Cica ishal olup maçtan çıktıginda o akşam statta ki wcde ne yaşadıysa, Cica yerini hayaletlere bıraktı, emre kilinc içinde aynısı geçerli. ölü gibiler, ruhsuzcicanin ilk maci ovguleri
![]()
Cok severim faydali bi herif bol bol oynayacaktir. Santrfor olarak da forvet arkasi olarak da is yapacaktir. Gerektiginde forvetleri ucleyecegiz kendisiyle. Opsiyonu hangi sartla zorunlu oluyo merak ediyomSeferovic icin ne dusunuyorsun reid
Bilmem sen niye oylesin?Ya sen niye boylesin
20-25 maç falan filan diyorlardı doğrusu nasıl acabaCok severim faydali bi herif bol bol oynayacaktir. Santrfor olarak da forvet arkasi olarak da is yapacaktir. Gerektiginde forvetleri ucleyecegiz kendisiyle. Opsiyonu hangi sartla zorunlu oluyo merak ediyom
Kaleciyle karsi karsiya pozisyonda verdigi pasta yerin dibine girdim diyebilirim btw. Cok gol kacirdigini biliyodum da bu kadarini beklemiyodum. Mesela Kerem'in pasinda kacirdigi golu beklerdim
Yarin saat sabah 9 sularinda Leideseplein Burger King'in onunde ol!!Kardes sen ciddimisin? AKP miting alani mi burasi?
Hahahahhaa
Ligimizi kiskaniyorlarmis, hahahaha.