Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
BTV ne olm? Yasaksa af edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence tam tersitalisca şampiyonluk kaybettirmelik transfer olur
BTV ne olm? Yasaksa af edin
Talisca yı gördüm takım uyumunu da biliyorum diyorsun yaniGörmediğimiz adamların gol katkısının ve uyumunun nasıl olacağını tam olarak bilmiyoruz ki şu an Zaha hazır değil muhtemelen dönünce en bitirici skorer adam Icardi + Zaha olur ne Ziyech ne Tete gol katkısı açısından bunların yanına yaklaşamaz. Kerem toparlarsa Icardi + Zaha + Kerem bu 3'lü 60 gol atar diyorsanız tamam. Ziyech + Tete toplamda 15 gole katkıda bulunsa 75 gol stoperler 5 gol atsa 80 gol.
Asıl sorun Icardi'siz rotasyonlarda olur o çıktı mı büyük soru işareti haline gelir.
Halı sahaya değil CL için kadro kurman lazım!!Talisca olur mu olmaz mı bilemiyorum lakin istemeyen net futbol cahilidir, Talisca bu ligi iyi bilen kilit oyunu uzaktan bir şutla açan gol ve asistlerde çift haneye rahat ulaşacak bir tip kim neye göre istemiyor? 8 numara öyle ya da böyle alınacak Talisca da iyi olur!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oraya baba bir 8 alınacaktırTalisca ve Ramos gelmis h.o diyecemde torreira nin yaninda kim oynayacak?